Fresh

11:31 AM 1 Comments A+ a-



so cute that I cannot tahan to share..
.
.


minggu lepas, ada nampak segerombolan datang observe taklimat hand hygiene kat emergency.
Bila tengok diaorang, terus terbayang macam kita dulu 2 years ago.

I bet for sure dalam hati mesti debar-debar dan bersemangat waja. hehe.. or maybe some of them coming in trembling as me. lol

good luck, kohai!

pejam mata, lalu je. insyallah kheir.

and me, dah sedia ke nak jadi junior 44 kat sana?

 *trembling semula*

Semula

11:09 AM 0 Comments A+ a-




Dah setahun rupanya.

Oh dear, nampak sangat dah tak ada daya nak memerap di sini.

Sibuk bekerja.
Sibuk bekeluarga.
Sibuk berdrama.

eh.

tak apa.
.
.

Tertanya-tanya kalau page ni still ada yang menyapa.

'Penulis-tersekat'  <--- diagnosa="" hati="" p="" saya.="" sesuka="">
Maaf lah terlalu lama terpenjara di hospital sana.

Sekarang baru cuba semula nak buka jiwa gila.

Mr Kleon, gimme five!




** boleh abaikan kalau-kalau tertekan 

Hola

11:00 AM 0 Comments A+ a-



I'm back

*grin*
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *