Who am I without them?



Next...

3. Describe your relationship with your parents.


 * BEST FRIEND *


Abah adalah the best person utk keluar dating berdua sambil borong buku senyap-senyap banyak-banyak tanpa mama tahu. Hehehe

Mama adalah recharger yang paling power setiap kali saya down. Pagi-pagi kena peluk mama untuk dapatkan tenaga anti-Jonah sebelum pergi hospital.

Abah the most penyabar person in the world. Siapa sanggup hantar HO pegi keje pukul 6 dan balik sekali pukul  6 selalu hari-hari kecuali abah? Thank you abah. Walaupun selalu bergaduh dengan abah berebut nak drive kereta gabak tu, abah tetap tak berapa bagi nak lepas kereta abah kat anak dia sorang ni.. karang arina bawak memecut macam pelesit. haha. Pedulikan orang yg mengata, diaorang tak tahu apa cerita kita. I love u, abah!Semoga nanti Arina boleh buat benda yangs ama untuk abah later. Amin..

Mama dengan Arina ada banyak persamaan yang memeningkan kepala abah. Haha. Geng-geng begini baru best. Takde rasa ntah apa-apa sangat kalau kena bebel dengan abah.. hehe. Love u mama~! High five!



I love u both!


Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images