KL Gangster 2 Parody ---- KL Tarbiyyah

4:38 AM 2 Comments A+ a-



Watch them HERE !

Parody paling best dan awesome di alam semesta! 

(^_^)/




p/s: Tak faham dengan isu copyright by the real film. Parody je kan? Memang la dekat nak sama tapi tak serupa. Dekat Korea pun hampir semua cerita ada parody. Nothing harm pun. Just for fun je. Relax bro.. =)

** Semoga ada pahala yang mencurah-curah ke ladang gandum kepada pembikin filem parody dan juga buat pembikin filem sebenar yang secara tak langsung memberi idea kepada penghasilan parody ini. Amin... 



2 comments

Write comments
tepianmuara
AUTHOR
October 19, 2013 at 1:01 PM delete

rajin dan sungguh2 diorang..

anak-anak Tanjong Karang nii...haha.



(adik saya dua dari kiri dalam gambar)

Reply
avatar
Ainul Arina
AUTHOR
October 20, 2013 at 7:33 AM delete

anip:

wow, haibat tanjung karang! tabik lah~

pesan kat adik, suruh buat banyak2 lagi karya macam ni. Kak ainul sokong sokmo. ^^

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *