KL Gangster 2 Parody ---- KL Tarbiyyah



Watch them HERE !

Parody paling best dan awesome di alam semesta! 

(^_^)/




p/s: Tak faham dengan isu copyright by the real film. Parody je kan? Memang la dekat nak sama tapi tak serupa. Dekat Korea pun hampir semua cerita ada parody. Nothing harm pun. Just for fun je. Relax bro.. =)

** Semoga ada pahala yang mencurah-curah ke ladang gandum kepada pembikin filem parody dan juga buat pembikin filem sebenar yang secara tak langsung memberi idea kepada penghasilan parody ini. Amin... 



2 comments

tepianmuara | October 19, 2013 at 1:01 PM

rajin dan sungguh2 diorang..

anak-anak Tanjong Karang nii...haha.



(adik saya dua dari kiri dalam gambar)

Ainul Arina | October 20, 2013 at 7:33 AM

anip:

wow, haibat tanjung karang! tabik lah~

pesan kat adik, suruh buat banyak2 lagi karya macam ni. Kak ainul sokong sokmo. ^^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images