Doubt

9:04 PM 0 Comments A+ a-




orang bilang makin dewasa ni patutnya makin kenal diri

tapi rasanya macam makin dewasa ni makin pening pulak


kejap nak jadi begitu

tetiba alih-alih eh tak nak lah, yang sini pulak macam lagi baik


serabut aih

banyak benda kena consider


bak kata Arina :  Realiti ni memang la tak seindah mimpi


Tapi mimpi memang sentiasa kena melangit sampai ke bulan kan, sebab kalau tak sampai pun paling-paling dapat juga mencekup bintang. Acewah ayat...


By the way, mungkin ini kot yang di kata masuk fasa baru nak matang

sebab tiba-tiba kau dah tak berapa berani nak semborono buat sebarangan

dulu kecik-kecik boleh lah 'try je lah'

sekarang nak try try tu kena fikir panjang


Aigoya... sekarang ni lagi lah. 

Abah dah selalu kata ' this is the time you've to do all by your own. You decide! ' 


gulp..


*p/s : whatever happen, be yourself!*

Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *