Hujan di Bulan Mei

Salam..

Alhamdulillah, untuk final ini tiga paper dah selamat. Ada lagi satu paper Mcq berbaki. Dan lagi 4 sesi oral untuk diharungi. Tak sabar nak habiskan cepat.

Takut sebenarnya.

Tapi bila dalam cuaca panas waktu spring ni yang kadang-kadang cecah dekat 30 degree, tiba-tiba Allah turunkan hujan seminggu sekali.....Subhanallah. Tenang rasa.

Setiap kali hujan mesti bukak tingkap luas-luas. Biar semerbak bau hujan dalam bilik. Bukan selalu hujan turun. Nikmat nih.

Dan juga pemberi semangat yang Allah tu sentiasa ada dan boleh bantu kita. Hujan yang tak pernah datang sepatutnya dalam musim spring tapi tahun ni boleh datang jugak, apatah lagi lah benda lain kan?

Put Yout Trust In Him...

Dia pemegang ilmu.
Dia pemegang hati.
Dia pemegang ilham.
Dia pembuka pintu rahmat sekelian alam.


Allah yusturna, insyallah....

Salam 1 Rejab.

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images