The Last KARISMA

11:25 PM 0 Comments A+ a-


salam



Irbidians Netballerz KARISMA IV
26-April-2013


Allah je yang tahu betapa gian dan gatal nya tangan ni nak main netball dalam KARISMA
tapi tak berani nak ambil risiko penat berlatih/main sebab tengah final exam

Dan bila final pedi 24hb, result OSCE internal med keluar 25hb, 
dan final internal med adalah 1 May - ada selang seminggu
terasa terpanggil-panggil nak pergi KARISMA
setakat menyokong sehari pun jadi lah

Lagi pun ini kan KARISMA terakhir diri sendiri
5 tahun berturut-turut join
tahun terakhir pulak tak ada rezeki nak main
dan terbayang lepas kerja ni ada masa ke nak main?

Fine, tengok saja lah sehari.
Bagi support untuk adik-adik pun dah cukup
Lagipun tak tahu kenapa dalam hati yakin sangat Irbid might be juara tahun ni, biiznillah..


As the picture speaks,
alhamdulillah.... I've been there with them
sambil bukak buku tepi court
(walaupun malu giler semua tegur bila nampak budak tahun 6 turun padang)


and alhamdulillah, they won ~ !!!
yeay !!

Congratulations, girls.. 
So proud of you. 
Every one, every group. =)

Semoga terus sukses in the future.
I'm sure I'm going to miss every single things about netball in KARISMA

Happy sangat dapat turun jumpa teammate lama dan kenal netballers baru.
Hebat-hebat semuanya. 

and seinfiniti terima kasih untuk Sarah Razak - PIC netball
yang sebaya dan sentiasa support saya bila segan dekat sana. haha

oh lupa, untuk my second team - Volleyball
Tahniah jugak sebab jadi juara. Korang memang power!

and to all Irbidian Atheletes, Mabruk!
Alhamdulillah Irbid juara KARISMA 2013. 

.
.
.
.

okay. back to books.

1 May ni Final Internal Medicine.
Kena make sure exam pun kena 'menang' jugak.
Doakan ya~

tq.


Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *