Kot Putih - a novel~




salam


Menyelinap sini sekejap di celah-celah ulangkaji untuk exam esok.

Nak bagitahu ni....

KOT PUTIH dah siap! 

yeay!

alhamdulillah~

Novel pertama hasil tulisan saya dan 8 lagi kawan-kawan (semua pelajar perubatan) 
akhirnya siap diterbitkan untuk dibaca.

Siapa nak baca, jom beli ramai-ramai...~!

Dari novel ni, boleh tahu macam mana life student medik di Jordan.

Tak jumpa dekat tempat lain ni. 

Only in KOT PUTIH edisi kami. 

Bukan novel biasa-biasa insyallah

sebab yang menulisnya semua bakal doktor, pelajar-pelajar tahun akhir Jordan Universiti of Science Technology, Jordan.

Bila medik dan sastera menjadi satu, maka ini lah hasilnya. 

hehe...

=)


p/s: Siapa nak beli, nanti PM ok.

ma'assalamah~


** Doakan saya nak exam esok. ^^,


16 comments

Anonymous | February 20, 2013 at 9:10 AM

yeay,dah baca sikit tadi.

-cidak-

Ainul Arina | February 20, 2013 at 9:15 AM

cidak:
amboi laju. dah baca kena beli ok. pastu sila promote sekali. =)

Anonymous | February 22, 2013 at 9:02 AM

nak tanya saya berminat dengan buku ni. macam mana nak beli ya?

rabiahtul adawiyah

Anash | February 22, 2013 at 8:30 PM

terbit buku plak?
syabas!!!
pandainyer menulis...
(pegang pen ketuk2 tepi meja sebab akak tak pandai nulis...)

Rayyan Zafran | February 24, 2013 at 6:35 AM

macam mana nak beli buku ni ye?
saya teringin nak beli

Ainul Arina | February 24, 2013 at 8:02 PM

rabiahtul dan rayyan:
setakat ni kami jual di jordan dulu. Untuk luar jordan, insyallah tengah diusahakan. masih dalam proses. Tapi kalau ada kawan-kawan di jordan yang boleh ambilkan, boleh je nak beli melalui diaorang.

tapi apa2 pun, boleh tinggalkan email atau apa2 utk saya hubungi kalau ada update nanti pasal ni? =)


kak anash:
hehehehe... tq akak =D

Anonymous | February 25, 2013 at 1:19 AM

kzsora26@gmail.com,ini email saya,

rabiahtul adawiyah.

Anonymous | February 27, 2013 at 3:35 AM

saya pun nak beli ye ^_^.
org Malaysia.
humaira_adawiyah@hotmail.com

Anonymous | March 9, 2013 at 10:03 AM

assalamualaikum,im malaysian...pm me if dh start jual di Malaysia...tq
farhana.dayana@yahoo.com

pikok | March 21, 2013 at 10:08 AM

Salam dari Mesia.saya pun terasa nak beli gak. macam best je. Any info pm me kay.

nurafiqahmdkhir63@gmail.com

Anonymous | April 28, 2013 at 1:41 PM

Assalamualaikum, saya pun berminat nak beli, haritu ada je iklan tapi hanya untuk 170 orang terawal bagi Alexandria & Cairo. Any info email saya boleh?

nurizzalina@yahoo.com

Nurul Adila | August 6, 2013 at 12:38 AM

salam alaik..email sye bleh,,nk tmph novel ni..qaniahshumailah@gmail.com

Nurul Adila | August 6, 2013 at 12:40 AM
This comment has been removed by the author.
Anonymous | January 1, 2014 at 2:44 AM

Mana nak tempah ?

Anonymous | March 29, 2015 at 4:48 AM

Assamalualaikum sy pun nk beli jugak!! Maaf baru menyedari kewujudan buku ini tahun ni huhu :'( nk tnya kt malaysia dh ada jual ke?

Anonymous | April 18, 2016 at 11:02 PM

Assalamualaikum, bagaimana saya nk dptkan novel ni.? Da ada jual di malaysia ke?

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images