Angel From Heaven

1:13 AM 0 Comments A+ a-

salam


Tahu macam mana gaya peminat susah mati kalau nampak artis diaorang lalu?

Ha, macam ni la.

 Sambil excited-excited terlebih Huiyo! Huiyo! Huiyo! Dia datang! Dia datang!

 Normal la kot kan?..

.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tapi bila nampak depan mata sendiri, ya ampun lawak giler!

Tambah-tambah bila 'artis' yang tengah dipuja-puja tu adalah kenalan sendiri

Dan 'peminat-peminat' tu bercakap langsung tak cover even kita depan diaorang, dan memang terang-terang tengah perhati perangai diaorang.


Ehem... saya faham ye apa korang tengah cakap tu.
Cover la sikit... 

Lol.

Ingatkan orang Melayu je suka nampak Arab cantik / kacak

Tak sangka yang terbalik pun ada. 

Haha. 

Bertuah orang tu.

Berebut orang arab mengusyar dia dari dulu sampai sekarang. 

Lepas tu kitaorang plak jadi station pertanyaan. 

Ni nak kena cas 10 dinar ni untuk satu soalan.

=)

Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *