New World - Pediatric 2012/13

9:12 AM 3 Comments A+ a-


salam



Hari pertama rotation Pediatric

terus kena sumbat 4 lecture

tiba-tiba baru perasan ada 2 student baru lelaki dari syria (University Halab) join kelas

dengan gaya sentiasa dapat jawab semua soalan doctor dengan sangat laju

walaupun semua jawapan diaorang jawab dalam arab sampai doctor pun confuse.
( nampak terus beza sistem Jordan dengan Syria - Jordan ajar guna english, Syria 100% Arab)

.
.
.
.
.
.
.


oh my!

buat orang nervous betul

hari pertama kot hari ni.... 

slow-slow la brader.

T_T




balik rumah terus bukak buku

tetiba tension tak tahu nak mula mana satu 

aih

-_-'


memang budak medik university syria power-power eh?

terus teringat Dr Barbarawi Neuro - kelulusan Uni Damsyik dulu tu.

Pergh...

ok, jom study!

(tapi apa-apa pun, kesanggupan diaorang sambung belajar medik dekat sini lepas Syria hancur adalah sangat menyentuh hati. Bitaufiq, kawan! Semoga dapat grad sama-sama kitaorang dan sambung bakti dekat Syria balik. Teringin nak dengar story, tapi segan la plak sebab tak kenal.)





3 comments

Write comments
Anash
AUTHOR
December 30, 2012 at 8:15 PM delete

big steps start from small steps.
you can do it!!!
(yeayy!!-dari kejauhan akak doakan)..

Reply
avatar
January 5, 2013 at 7:52 AM delete

hoho..sama la..tgh postg paeds jgk..salam kenal..hehe

Reply
avatar
Ainul Arina
AUTHOR
January 6, 2013 at 8:04 AM delete

kak anash:
fighting~! hehe

syuhada salleh:
oh yeke? salam kenal jugak ^^

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *