Petrichor


Assalamualaikum~


"  There is no scent as sweet as the scent that follows the rain " 

Petrichor ,
My lovely guest
at November's door

as beauty as dew
among grey land
 hope rises anew


( Irbid, 10.11.12)

(ღ˘⌣˘ღ) ♫・*:.。. .。.:*




八(^□^*) 

Hujan + Haiku + Humming memang jarang pulang kosong.

 


*********************************************************



Alhamdulillah. 

Selesai 2 minggu cuti raya haji. 

2 minggu yang penuh cerita [will be updated soon].

Selamat kembali ke kuliah semula untuk semua warga tahun  6 JUST.

Selamat masuk the bottomless pit of trial - yang takkan ada cuti sampai final exam grad nanti.

Semoga hari yang mendatang akan sentiasa gilang gemilang untuk kita. 

Kullu 3am wa antum bikheir!   -boleh pakai ke ucapan nih? (^^,)Y -


Aha, dan selamat datang ke musim winter terakhir~ 



**************************************************************



p/s :

Petrichor adalah .........[  tengok ? sini  ].........




4 comments

Ady | November 11, 2012 at 6:58 AM

Selamat study

Anash | November 11, 2012 at 3:55 PM

ainul,
akak pun suka bau hujan selepas hujan (err..nih ayat apa?)

btw, tv9 tunjuk student di irbid, jordan..akak tgu la kot2 ainul masuk tv kerr???

hehe

Ainul Arina | November 16, 2012 at 4:53 AM

ady:
terima kasih =)

kak anash:
hehe.
akak, yg akak tngok tu yang safiyya punya slot eh? saya takde kat dlm tu. tapi sy ada keluar seminit dua dlm berita humanitarian mission syria kat jordan (ada kat certain tv1,2,3 dgn majalah tiga) sbb jd penterjemah. kalau akak sempat tngok la. hehe. tapi skejap sgt. =p

Anash | November 20, 2012 at 12:46 AM

ala...
missed tv1,2,3 majalah 3....
huhu
penterjemah? terre aaa...
hehe

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images