The Last MHS

10:51 AM 4 Comments A+ a-


Assalamualaikum..

19 - 22 September 2012 : Minggu Haluan Siswa 2012/2013

name tag


 group adik-adik berlatih choral speaking 

(kredit gambar : eida )



.
.
.
.

Minggu lepas,
dalam seminit dua keluar iklan siapa nak jadi fasi, tangan ni laju je isi borang.
Konon lama benar tak berprogram. Bosan.
Dalam hati insyallah yakin ada je senior-senior rajin lain yang bakal join sama.

Sekali....
bila keluar list fasi, nama ni sorang senior tahun 6 akhawat yang jadi fasi
Allah! Habis aku...~
Segannya... -_-''


Datang program, macam yang dijangka banyak sangat soalan keluar.
" Eh, akak tak busy ke? "
" Wa... rajin nya akak turun program junior..." 
blablablalablablalaa......

* malunya ya rabbi.. macam kena perli je rasa *


tiap kali dalam hati macam nak terdetik rasa menyesal join
mesti suara Kak Aziah MPMMJ time raya MSD haritu datang balik
 -  Ainul, give something untuk adik-adik. Ini kan tahun akhir awak..

Yosh, ganbatte Ainul! 
Give and Gain ~


dan


Alhamdulillah!
- The Last MHS -
4 hari berkampung di Dewan Kindi
banyak rupanya teguran yang senior lama ni dapat dari adik-adik


Bila adik-adik tanya pengurusan masa akak macam mana?
Baru lah nak muhasabah balik betul ke pengurusan masa aku nih nak kasi kat adik-adik


Bila adik-adik beria-ia susun impian dan matlamat sepanjang duduk Jordan,
Baru lah nak muhasabah balik matlamat tahun 1 aku semua dah tercapai ke semua eh?


Bila bincang dengan adik-adik isu-isu seputar mahasiswa dan mualamat,
Baru lah nak muhasabah balik aku dah pass ke belum semua isu-isu sepanjang duduk sini


Tengok adik-adik semangat nak mula tahun satu,
Baru nampak betapa belum cukup semangat nya aku nak habiskan tahun enam


Mengajar adik-adik untuk ready hidup di bumi Jordan
secara tak langsung tolong sedar kan diri sendiri, dah ready belum nak tinggalkan Jordan?


eh, tiba-tiba cuak pulak...




Minggu Haluan Senior takde ke eh? 
( mengajar hidup secara post grad ke... >0< )










4 comments

Write comments
Danial Razali
AUTHOR
September 22, 2012 at 11:10 AM delete

"minggu haluan senior"

menarik.. mmg elok dibuat tu.. (nasib baik dah keluar jordan)..haha
=)

Reply
avatar
tepianmuara
AUTHOR
September 22, 2012 at 2:32 PM delete

ai kak.

kalau nak komen, akak memang ada gaya seorang cikgulah. macam natural sungguh bila mengajar atau 'mem-facilitate-kan.

=)


Reply
avatar
niey
AUTHOR
September 24, 2012 at 8:00 PM delete

oh ainul yang comel... :)
secomel post nie...haha

Reply
avatar
Ainul Arina
AUTHOR
September 24, 2012 at 9:00 PM delete

danial:
apa kbar malaysia? best? hehe..


haniff:
ai dik. akak pernah jadi fasi awak ke? haha. biasalah muka org terlebih matured ni mmg 'macam' natural je nak jadi cikgu.


niey:
oh, tq. hihihi...

by the way, siapakah la niey ni? kejap panggil arina, kejap panggil ainul. konfius.konfius

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *