Mabruk Muqaddam Kombo

Assalamualaikum~


Sejak mula balik bercuti kat Malaysia tahun ni, bertubi-tubi kad jemputan perkahwinan datang melayang-layang ke muka pintu mukabuku (baca : facebook). Sampai ke malam ni pun ada lagi weddingwire baru yang mula tunjuk muka.

June, Julai, Ogos, September semua dah mula susun tarikh. Bahagia tengok sahabat-sahabat, kenalan, kawan-kawan, senior-senior, junior-junior semua dah mula mendaki tangga hidup yang seterusnya. Kombo betul tahun nih~ =)

MABRUK MUQADDAM  buat semua pasangan-pasangan pengantin sekelian~



June

Kak Adib & pasangan (jordan)
Kak Mahfuzah & Senior Harith (jordan)
Kak Hidayah & Ust. Tahrizie (jordan)
Senior Munir & pasangan (jordan)
Fatimatul & Senior Shahril 
Kak Aisyah Mu'tah & Ust. Fahmi (jordan)
Kak Farah Najihah & Senior Nuek (jordan)
Hafizah Zaihan & pasangan


Julai

Wirdayuni & pasangan (jordan)
Hilal Asyraf & pasangan (jordan)
Izzati Zainal Abidin & pasangan (jordan)
Wan Hanif & pasangan
Aisyah Khaulah & pasangan
Amirah Salihah & pasangan (jordan)
Hanisah & Fakhrur (ni selamat pengantin lama~ ^^,) (jordan)
Awra Sakinah & Zulnazmi (jordan)


Ogos

Aimi Athirah & pasangan (mesir)
Kak Husna & Ust. Afiq Saleh (jordan)
Syazwani Ismail & pasangan (jordan)
Kak Wan Fatimah & pasangan
Afiqah Fuzai & Hidayat Hasni (jordan)
Kak Azma & Hady (jordan)
Senior Afif Daud & pasangan
Kak Husna Zahran & pasangan (jordan) 
Hamizah Rahman & pasangan (jordan)


September

Siti Fatimah & Senior Imran (jordan)
Abang Hanafi & Kak Saedah (UK)
Ayu Amiza & pasangan (mesir)
S.Z.A & pasangan (mesir) - bakal announce
Kak Tasya & Ust. Afifudin (jordan)
Huda Mustoffa AShukri & pasangan (mesir)


p/s :  
* Fuh, more than half adalah orang dari Jordan. Padan la ramai demam~ =)
* Dalam puluhan kenduri ni, hanya satu je yang saya sempat & boleh datang. T_T 
* ada sesiapa lagi nak tambah list? =D


Mabruk2x~

Buat semua 3rus wal 3ris...


اَللَّهُمَّ أَلِّفْ بَيْنَ اْلعَرُوْسَيْنِ كَمَا أَلَّفْتَ بَيْنَ الْمَاءِ وَالطِّيْنِ وَ بَيْنَ آدَمَ وَحَوَّاء، وَبَيْنَ إِبْرَاهِيْمَ وَهَاجَرَ وَسَارَه، وَبَيْنَ يُوْسُفَ وَزُلَيْخَة، وَبَيْنَ أَيُّوْبَ وَرَحْمَةَ، وَبَيْنَ مُوْسَى وَصَفُوْرَه، وَبَيْنَ سُلَيْمَانَ وَبَلْقِيْس، وَبَيْنَ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ صَلَّى الله ُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ وَزَوْجَاتِهِ الْمُطَهَّرَاتِ رِضْوَانُ اللهِ عَلَيْهِنَّ أَجْمَعِيْنَ بِرَحْمَتِكَ يَا 
أَرْحَمَ الرَّاحِمِيْنَ.

Ya Allah kurniakanlah restu dan kasih sayang di antara kedua pengantin ini serta eratkan hubungan keduanya sepertimana telah Engkau hubungkan di antara air & tanah, Adam & Hawa, Ibrahim & Siti Hajar, seperti Yusuf & Zulaika, Ayub & Rahmah, Musa & Safurah, Sulaiman & Puteri Balqis dan seperti Baginda Muhammad s.a.w & Khadijah.
Ya Allah, satukalah keduanya dalam inayah dan barakahMu. Semoga menjadi Nur ibadah yang mendambakan rahmatMu.

amin ya rabbal 3alamin~

(^_^)


~ selingan : Ramadhan lagi 10 hari. Dah get ready?? ~


Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images