Mengharap Irbid salji seperti 4 tahun lepas?

5:08 AM 3 Comments A+ a-

Assalamualaikum


update hari ini:

Alhamdulillah~

Netball group saya membolot juara

Volleyball plak kalah waktu saringan. tapi takpelah, 2nd round tadi sengit sampai seri

dan yang palinggggggggggggggggggggg wow! adalah...

IRBID akhirnya seolah-olah dah mengakhiri kemarau salji selama hampir 4 tahun~

Tadi keluar stadium, terus muka sakit yang amat kena ribut frost dengan angin yang kuat.
Jalan-jalan dan kereta-kereta yang statik semua
 dah menghimpunkan ketulan-ketulan ais yang membukit
Orang Arab pun ramai yang excited keluar main dekat rumah
Yeay Irbid salji!

kalau hujan still lebat sampai ke malam, berkemungkinan besar 
salji yang lawa itu akan betul-betul turun dan memutihkan 
seluruh kawasan macam 4 tahun lepas
(p/s: adakah benar mitos kalau budak first year soleh solehah, Irbid turun salji? Haha. Karut!)

By the way, nak tengok macam mana Irbid bersalji 4 tahun lepas waktu kami first year?

IRBID 4 TAHUN LEPAS

syari' jamiah


jalan area rumah permai (bayt Insyirah lama)

pagar Jamiah Yarmuk

Area Sakan Houston

Kawasan Lapang area sakan houston

Adakah tahun ini bakal mencipta kisah yang sama macam 4 tahun lepas?
Kita tunggu~~~~~~~~ 
(sambil doa banyak-banyak yer..)
=)

Apa pun,saya harap Irbid bersalji lebat lagi
kalau boleh, biar sampai dapat cuti sekolah esok, fuh best2~!

Esok bakal start kuliah Psikiatrik
Hari pertama kena pergi Amman nun.
Salji la banyak-banyak cepat-cepat lama-lama,
  orang malas nak gi Amman
biar jalan ke amman tutup
pastu boleh bersuka-suka main salji kat  luar rumah.haha..
Amin.Amin.Amin.

Unfortunately 
saya dah 3 hari kuyup bawah hujan sentiasa
dan 2 hari bersukan pagi sampai petang
Semalam dah bersin berpuluh-puluh kali
Itu tandanya in a week silalah bersedia kena serang common cold
kalau badan tak mampu tahan.. huhu

Haaaaccccccchum! 

ok nak rehat.
Ma'assalamah!

MABRUK semua Akhawat untuk program SLIM yang best minggu nih~







3 comments

Write comments
INTAN
AUTHOR
February 18, 2012 at 8:31 AM delete

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa~!

betul ke tahun akak salji macam tuuuuu???

psst: walaupun dah merasa salji dan snow flakes kat negeri orang, tetap tak sama dengan negeri(?) sendiri~

nak salji kat irbid~! >.<
(ameennn~!)

Reply
avatar
Biqque
AUTHOR
February 18, 2012 at 11:01 PM delete

bestnyer....baling sini skit!

Reply
avatar
February 21, 2012 at 6:52 AM delete

cantiknya salji irbid 4 tahun dlu..heeee :P

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *