Lovely Winter


Salam

 ~ When mother nature says Hi today ~

*Cherry Blossom (sakura) in the air*

Wah, dah ada!  
(Ainul)

Memekar putih di padang pasir ....
(Arina)

Owww.. Lovvvely Evvvvening ~
(Mahera)



baru balik klinik


Okay, now I love Jordan ! 

*mata bersinar-sinar*

Irbid, Jordan - Winter Januari 2012   

Winter list : 
1. Sakura  (checked!)
2. ..... to be continue....

13 comments

Lily Riani | January 27, 2012 at 8:41 AM

lawa... sejuk ke? sangat sejuk?

silent reader tetiba nak komen. ehhehe...

KaiZeN | January 27, 2012 at 8:47 AM

wah...bestnyer...bestnyer...bestnyer...nak tmpah fligh g jordan skrg..

bdk2 @ John | January 27, 2012 at 9:05 AM

dah musim bunga kat sana? cepatnyaaaa. tp sgt2 lawa~

Ainul Arina Madhiah | January 27, 2012 at 10:06 AM

kak lily:
range suhu less than 10 degree. boleh la tahan sejuknya bila tambah dengan hujan.

p/s: takpe, tuan rumah actually nampak pokok ni teringat jugak kat silent reader yang baru lepas ke jepun tu. teringin tp menghadap yg jordan je la dulu. hehe

kaizen:
ahlen2~ =p

mr john:
ini musim winter lagi lah. hujan hari-hari nih. *sejuk* bunga sakura kat jordan dia ada je musim sejuk

tepianmuara | January 27, 2012 at 3:48 PM

bes2.

dekat-dekat bau madu.ha

Anash | January 27, 2012 at 4:06 PM

ainul,
wow...memang bunga sakura tuh cantik...
lebih lagi warna pink...
so...mengasyikan...

cik izars | January 27, 2012 at 6:11 PM

wahh bestnya, Urdun:)

Salsabila | January 27, 2012 at 8:14 PM

eh, irbed bersakura!

cantik cantik! ^_^

Biqque | January 28, 2012 at 4:22 AM

dah tgk sakura dulu before kitorang nih :D cantekkk!

kak mah | January 30, 2012 at 4:36 AM

Bestnya berada di negara yang pelbagai cuaca.

Ainul Arina Madhiah | February 6, 2012 at 7:27 PM

haniff:
welcome back! lepas ni bolehla pergi jumpa bunga2 sakura feveret awk kat sini.

kak anash:
tu la akak. sengih tak berhenti saya kalau jumpa sakura nih. hehe

cik izars:
=D

Ainul Arina Madhiah | February 6, 2012 at 7:28 PM

salsabila:
meh la datang~ ^^

kak biqque:
obat untuk orang2 takde cuti macam saya. hehe

kak mah:
alhamdulillah =)

AzwanRamli | February 7, 2012 at 9:57 AM

fuh..kenapelah mesia takde.haha

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images