Typical Tuesday With The Tiger


Assalamualaikum

Eh? Typical Tuesday ke hari ni?

Eh. Taklah~

Hari ni orang Malaysia bangun pagi dah tak pakai ayam berkokok dah .
Diaorang pakai harimau mengaum ooo sekarang~

Auummm! Auuummm! =D



Cool lah Malaysia~!

Walaupun diri sendiri tak tengok perlawanan semalam ( kena denda baca buku sebab dah main sehari. Hehe), tapi bila tengok update bola sepanjang masa kat facebook, debar-debar gak lah rasa. Nampak je ada orang tulis GOALLLL! kat wall punya update, boleh plak sendiri seronok bangga. Haha. Apatah lagi bila dah menang, penuh facebook tu dengan bola punya status sahaja. Takde tajuk lain dah tu.

Good job Harimau Malaya!

Okeh, team bola dah menang.

Team-team skuad nak exam minggu nih kat Jordan sila tambah power jugak eh. Harimau Malaya dekat tanah seberang version bukan bola juga perlu mengilatkan taring-taring negara kita. Baru boleh kita sentiasa nak membanggakan negara dan agama kita, ye dak? ^_^



Yosh!

Mari Study!

Malaysia Boleh!


(saya exam Ortho Khamis nih. Mohon doakan yang terbaik ya. Terima kasih)



Jumpa lagi~!

7 comments

niey | November 21, 2011 at 10:22 PM

fuyooo~ sampai jordan terasa bahangnya...

tp yang main masa final sukan sea adalah Harimau muda yea syg...skuad bwh 23 tahun...harimau Malaya, team lain..:p
tp xkisahlah harimau apa pun, yang penting tetap harimau dan mmglah fitrahnya mengaum...hahaha...:P

stdy2..

La Kuchi | November 21, 2011 at 10:41 PM

semoga urusan kamu dipermudahkan...:)...hahaha..sweet la harimau tu...suke!

Mijoe | November 22, 2011 at 1:06 AM

good luck Ainul!

Anash | November 22, 2011 at 3:49 AM

Ainul,
yes..malaysia boleh
student malaysia pun boleh
...akak doakan kejayaan ainul di sana...
(masih teringat2 bebudak rumah menjerit 'goooollll!!!' semalam di shah alam...hehe)...
Selamat berjuang ..

-iNtaN- | November 22, 2011 at 8:20 PM

yeay! typical tuesday on monday~

lalalala~

*sukenye komen xmembina cani~ xD
bittaufiQ kak!

tata

Ainul Arina Madhiah | November 24, 2011 at 2:15 AM

*fuhfuhfuh! baru sempat nak mereply*
^_^

kak niey:
iye? haha..malunya. mana saya tahu! ;p yg saya tahu ada team malaysia tengah lawan. hentam je lah sapa2 pun. yg penting malaysia~ kan? kan? ^^

la kuchi:
terima kasih atas doanya.. hehe.. eh, orang nibong tebal eh? sekampung la kita! =D

bro mijoe:
thanks you! ^_^

Ainul Arina Madhiah | November 24, 2011 at 2:20 AM

kak anash:
terima kasih akak. hehe. alhamdulillah habis dah nih~ lega..

intan:
ceh, awak memang! lepas ni setiap kali komen akak komfirm mesti awak tengok hari yang salah.. waaaaa T_T
buatkan blog baru kat akak yang sihat sket boleh? akak malas ah. hehe..

good luck gak awak! daa~

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images