Campus Dunia Dentist JUST & Al-Bayt

3:47 AM 2 Comments A+ a-


Assalamualaikum...

Selamat Kembali Ke Sekolah!

Hari ini adalah hari pertama saya dalam round Orthopedik. Hari first hanya belajar introduction of Ortho. Sambil-sambil dengar, dekat tangan sudah siap buku teks sebuah yang perlu dihadam dalam masa 2 minggu sahaja.

Jangan tanya ya kenapa Jordan punya Ortho setakat dua minggu padahal di Malaysia nun Ortho adalah antara round major. Saya pun takde jawapan. Ikut je sistem dia. 

Sempena konon teruja balik sekolah, mari saya bawak korang jalan-jalan tengok life pelajar dentist dekat Jordan University Of Science and Technology dan juga sedikit selingan pelajar bidang syariah di Al-Bayt University -juga di Jordan. Ni adalah siaran tv Al-Hijrah. 

Mempersembahkannn.....! (episod 11 - Jordan cut) 


Ini batch saya. Mereka dah final year. Ye lah, dentist kan 5 tahun je. Kami pun dah tahun lima tapi belum final year lagi (^_^) One more year to go! Yosh~!
Medik punya version ada tapi rasanya belum tersiar lagi. Kita tunggu nanti ye.

** ada sedikit kesilapan sebutan di sini :
1) markas Sihhi (huruf Sod).... bukan syihhi
2) Umi Atiyyah Asmawi.....bukan Aswawi (femes dah dia, tak sia-sia selalu jadi pengacara video batch =p)

Ok,that's all. 
Jumpa lagi
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *