Three Musketeers

Assalamualaikum...

Kali ini ada si kenit mahu tunjuk muka dalam blog. Bising bajet comel, ok la kita layan kasi can..~

Memperkenalkan..~

THREE MUSKETEERS OF THE HOUSE

Aktiviti Harian :

BUAT HAL SAMPAI KENA LUKU 

PRISONER BREAK

BULI SI KECIL ADIK ANGKAT 

BAJET MUKA MENGADA BILA TAK PUAS HATI

MAIN NYOROK-NYOROK

LUMBA SUSU

MEMBEBEL BILA KENA TINGGAL

BERANGAN JADI ANAK KANGAROO

POSING SAKAN BILA  NAMPAK KAMERA

Sekian, cukup sampai sini. 
Tak boleh lebih-lebih nanti over nak main komputer plak. 

Jumpa lagi!

7 comments

Anonymous | August 24, 2011 at 12:59 AM

comellllll gileee..:DD
mcm kakak dia ..hahahah
tak sabar nk jumpa :DD

Ainul Arina Madhiah | August 24, 2011 at 1:54 AM

amira:
perasan!
haha. balik la cepat. ^^

Anonymous | August 24, 2011 at 5:50 AM

:D

ape name setiap sorang ni?

"jadi anak yang soleh ye anak-anak" -uncle sadis

kah4

Ainul Arina Madhiah | August 25, 2011 at 12:17 AM

nama diaorang tukar2 lagi. sebab ummu hurairah yang paling utama kat komen paling atas ni tak balik lagi. so surat beranak belum boleh dikeluarkan. haha.

-iNtaN- | August 26, 2011 at 8:33 PM

best gileee...

mak warne lain, anak2 warna lainnn~
Ro tu anak2 dy baka 1 warna jee~ =.=

tapi knape kurung kak?

Mijoe | August 27, 2011 at 3:32 PM

ala tomeynye..

semoga semua meow tu dapat jadi kucing yang sihat.. amin!

Ainul Arina Madhiah | September 1, 2011 at 9:30 AM

intan:
kurung yang mana satu? kalau yang sangkar putih tu, saja kurung kasi mak dia tak tukar2 position anak, lagipun takut ada bapak kucing makan. kalau yang sangkar hijau tu plak, kurung bila nak angkut bawak naik kereta. diaorang selalu je keluar jalan2 setiap kali time makan. ^_^

mijoe:
^_^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images