Pengakhiran Baru

1:41 PM 0 Comments A+ a-

Salam





p.s :  

- Minggu ni kelas dah habis, tinggal nak buat tugasan masuk kampung-kampung Arab buat 'bancian' dan siapkan report Community Medicine. 9 kredit hour untuk satu-satunya subjek summer semester nih. *rajin!*

- Tadi baru sudah AGM Permai 2010/2011. Tahniah dan takziah untuk yang turun dan yang naik. Maaf dapat ikut separuh sahaja. Dalam kepala macam ada peledak nak meletup. terTumbang awal. Semoga PERMAI terus hebat di masa akan datang!

- Asyraf, sorry post travelog lambat! Serius sekarang sangat kering idea. Payah-payah sangat, balik Malaysia nanti je lah. =p

- Ramadhan dah nak dekat! =D

- Asyik terfikir-fikir nak ubah macam-macam dalam hidup sampai terrserabut nak mula macam mana. Nampak tu, nak berubah. Dengar ni, nak berubah. Benda-benda simple pun boleh nampak besar. Isk, kan bagus kalau tak tahu benda-benda tu. (Allah, help me!)

- Tapi, Never mind lah! Buat masa sekarang baik ambil slow-slow. Step by step. Yang penting diri sendiri happy. Nak ubah macam-macam pun kalau depressed, tak kan jalan jugak. So, first sayangi diri sendiri! hehe..  Ok, yosh! Tajdid niat~

Ke Arah Pengakhiran Baru Yang Lebih Sempurna !         *macam slogan apa je * ^^,


Jumpa lagi~
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *