Kemas

Salam


Alhamdulillah...

Tadi baru habis exam final surgery. Syukran pada yang mendoakan. *Kronik la soalan tadi*

Next, yang terakhir sekali 5hb June nih : Internal Medicine...

So ada selang 4 hari nih, semangat untuk balik dah berkobar-kobar plak rasa. Habis semua benda nak kemas. Lecture-lecture notes semua masuk kotak,tutup! Baju-baju semua lipat, simpan! Blog pun kemas kan gak biar kosong! Lepas ni nak packing bag sekejap plak untuk balik Malaysia.. =D  

*tak sabar-sabar dah nak balik*

Malam nanti lah baru mula Internal Medicine~ ^^
Petang ni kita rileks dulu kumpul tenaga. Hehe...

Oh ye, lagi satu

TAHNIAH buat senior-senior final yang berjaya grad dengan cemerlang.......!
tak sabar nak balik juga macam kalian. Doakan kami yang masih belajar ni ya..

Ok, that's all~

Jumpa lagi 

Wassalam...

Countdown : 5 Hari lagi nak balik Malaysia...eh.eh. ada 4 hari lagi nak last final exam... =)

3 comments

pencinta si bulan | June 1, 2011 at 8:02 PM

Ainul dear...back for good kah?

Mijoe | June 3, 2011 at 3:05 AM

good luck for Internal Medicine!!

dan selamat kembali ke Malaysia!

Ainul Arina Madhiah | July 29, 2011 at 2:17 AM

along:
oh tidak. cuti saja. =)

mijoe:
terima kasih ^^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images