Terus rebut!

Assalamualaikum

" Dr, macam mana ya Dr  boleh ada masa nak buat kerja-kerja lain selain perubatan macam tulis buku dan bisnes dan sebagainya?? Bila agak-agak masa yang realistic Dr agak  boleh buat kerja lain bidang ni? "


" mmm.. Entah. Takde pun sebenarnya. Saya nampak peluang, terus saya grab... Unpredictable. Rezeki.... " -Dr Zabidi Azhar, Fiqh Medic 2011-


.
.
.


oooo.... 
See? See? Siapa kata Dr takde life lain? 


Yang penting, kena la bijak merebut peluang~  DAN ada kehendak dan kemahuan..! =)


.
.
.


Alhamdulillah,  baru-baru ni berjaya lagi menyelit  turut serta dalam terbitan antologi Gema Membelah Gema 16 terbitan Badan Bahasa dan Sastera Sabah (BAHASA). Syukur terpilih. Alhamdulillah...


Sukar sebenarnya saya rasa nak mencapai tahap rakan-rakan yang lain yang rajin menghantar karya ke media. Tengok karya masing-masing pun rasa macam dah inferior. Haha, tu lah. malas membaca lagi! 


Takpe.Takpe. Kita buat slow-slow. Utamakan yang lebih utama. Ni buku Nelson pun tak habis khatam lagi. Lecturer notes ada lagi suku tak sentuh. Exam 15-16 Mei ye Cik~ Time cuti nanti kita pulun habis-habisan bab ini. 


Okay 


see ya!


Wassalam~


p/s: bukan ke dulu senior fahd razy sangat gilang gemilang buat buku dan menang macam-macam time dia jadi H.O ?? H.O tuuu.. H.O!  So, Siapa kata H.O tu zombi hospital ? hehe... 

5 comments

tepianmuara | May 2, 2011 at 9:20 PM

akak tak letak sajak akak di blog, mengapa ya?

saya mahu belajar dari orang bebat-hebat macam akak.

=)

Anonymous | May 3, 2011 at 1:19 AM

tahniah

-sadis

Ainul Arina Madhiah | May 3, 2011 at 12:17 PM

haniff:
akak segan. hehe

sadis:
terima kasih.

hearttracker | May 18, 2011 at 5:18 AM

congrats :)

Ainul Arina Madhiah | July 29, 2011 at 2:22 AM

wida:
thanks! ^^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images