Tamat in the making


Salam....~

Last entry haritu, bajetnya saya mahu hibernate dari blog kan? Tapi sebenarnya saya hibernate menulis panjang-panjang je kat sini. Dekat tumblr, pengumpulan gambar nya meningkat secara mendadak je sebenarnya. Hehe. =)

Dan, disebabkan harini sangat ramai warga Jordan habis exam (kecuali kitaorang medik tahun empat dan beberapa kerat batch lain), maka saya nak wish TAHNIAH awal-awal kerana dah habis pengajian~ (kecuali yg wajib summer)... Mabruk semua!!! =D

Dan, disebabkan juga wall facebook dah terlampau banyak keluar paparan isi hati warga post-exam yang bahagia jiwa raga nak pulang Malaysia, saya yang belum habis (belum start pun lagi) final exam ni rasa makin berkobar-kobar plak nak habiskan exam dan balik jugak~ ;p

Bagus gak kan? At least, tangki minyak semangat yang macam kering seminggu dua ni boleh penuh melimpah-limpah balik ye dak? ^^

So, sebagai menaikkan lagi semangat nak habis exam a.k.a nak kena pulun study betul-betul supaya markah lawa dan tak payah risau markah teruk, jom kita ber-count down sama-sama......

Ready??!  Go....!



Ting......!



29 MEI 2011

2 HARI LAGI NAK FINAL PEDIATRIK......!




1 JUN 2011

5 HARI LAGI NAK FINAL SURGERY......!


5 JUN 2011

9 HARI LAGI NAK FINAL INTERNAL MED a.k.a MERDEKA.....!





6 JUN 2011

10 HARI LAGI NAK BALIK MALAYSIA....!





8 JUN 2011

12 HARI LAGI NAK .................................? ??!

=) 

" still in confidential " 

TUNGGU.............~


Ok, nk sambung study.
Puntung semangat dah ada api dah.
Mari kita tamatkan baki sem ini dengan bergaya. 

Jumpa lagi...

Doakan kami yang tengah exam ni yer.
Tq

.selamat exam pada yang masih exam.
.selamat balik Malaysia pada yang nak balik Malaysia.
.selamat get ready pada yang ada plan.

Bye!

Yosh~

4 comments

akak | May 27, 2011 at 8:57 AM

semoga semua dipermudahkan..:) All the best..

apa la agaknya event yg ade 8 aribulan tu ek..hurmm..

Raihana Nazri | May 27, 2011 at 9:42 PM

bittawfeq kak ainul~

eida sazali | May 28, 2011 at 3:35 AM

All the best akak~ :D

Ainul Arina Madhiah | July 29, 2011 at 2:16 AM

akak:
amin. terima kasih akak. doakan ya.. ^^

rai:
thanks dear~

eida:
thanks dik ^^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images