Aidilfitri 2010

Assalamualaikum...

Raya Pertama + Kedua :

Berhari raya di rantauan bersama saki-baki akhawat Malaysia yang tinggal di bumi Irbid. Daripada 300 akhawat, hanya 90 lebih sahaja yang tinggal. Itu belum kira yang raya bukan di Irbid mahupun di Malaysia. Tambah tolak yang tinggal macam tak sampai 50 orang pun. Rumah nak pergi beraya pun 10 je yang ada sebab semua main gabung-gabung rumah bila kebanyakan orang dah tinggal sendiri-sendiri time cuti. Eid mubarak!



Raya Ketiga :

Hari bersejarah buat warga batch MEP7 atas perkahwinan sulung batch kami. Merupakan pasangan kelapan (betulkan?) student Irbid yang berkahwin. Tapi uniknya kali ini pasangan lelaki adalah student JUST manakala zaujahnya pula adalah student Yarmuk. Gabungan pertama JUST-Yarmuk di Irbid! ~ Mabruk Firdaus & Anis!



Raya Keempat :

Hari pertama masuk sekolah balik buat batch medik MEP7 a.k.a hari pertama jejak kaki ke KAUH ( King Abdullah University Hospital) sebagai warga pelajar clinical tahun 4. Teruja dalam kesedihan. Excited sebab dah berjaya melangkah ke tahap ini tapi sedih sebab orang lain semua still bahagia cuti-cuti raya tapi kami dah stat sekolah plak. Aish. Tapi takpelah, daripada student uni negara lain yang raya sambil kelas di luar, at least bersyukurlah ye~ Good luck my friend!



Raya - raya seterusnya :

Masuk kelas sambil kerja Sambutan Pelajar Baru 2010. Ahlan Wasahlan adik2! (dah takde akak2 mahupun rakan sebaya yang bakal hadir. Maksudnya? Hehe..)

Ok, jumpa lagi~
Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images