Sorang-sorang

Assalamualaikum



Hari ini 28 Ogos 2010 kan?


8.15 pagi : Exam Animal Health (>_<)

9.15 pagi : Bye2 lagi sorang ahli rumah yang nak balik Malaysia (sob2.. T_T)

10.15 pagi : Saya sendiri bertolak ke Syria (^_^Y)

.
.
.
.

Hari ni last exam untuk JUST. Lepas ni semua orang dah berpusu-pusu balik Malaysia. Ahli rumah sendiri pun semua balik, tinggallah daku berseorangan. Eceh, macam apa je padahal ramai lagi budak batch tak balik. Ala, Tak kisah la... manakan sama feeling antara ahli bayt dengan ahli batch kan? Ahli bayt lebih sket kesayuan dia. hoho. :p

Tambah-tambah walaupun dah 3 tahun duduk kat rumah sebijik terletak dengan satu-satunya jiran yang selalu balik kampung ni, ahli bayt je la sumber inspirasi untuk bajet berani nak keluar malam atau masuk rumah waktu malam.

Ingat senang ke nak masuk jalan masuk ke pintu sendiri walaupun dah lepas pagar rumah. Dia punya dub.dap.dup.dap lalu tepi pokok2 dan nampak stor kosong dan taman pokok di belakang rumah adalah agak mencemaskan ok.

Kalau nak lari rumah jiran pun, kena keluar pagar baru bleh sampai rumah jiran, bukannya pintu sebelah-menyebelah pun macam rumah apartment atau flat..Huhu.. Erm.. lebih senang kot mengaku saya memang penakut kalau sorang-sorang. hehe

So, antara jalan untuk mengelakkan acute traumatized disorder, jom kita jalan sekali tinggalkan rumah beramai-ramai. Suruh Baba je jaga rumah ni. Haha.. At least bila balik nanti boleh set minda, owh ahli rumah aku balik lambat sket je dari aku. Takde la takut sangat kot. hehe.. Lepas ni sapa buat program malam2 sangat, memang sah sama ada memang saya takkan datang langsung atau takkan balik rumah langsung. ;p

Tabik betul lah orang tinggal sorang-sorang nih. Berani sungguh.

Oklah, nak bersiap. Wish us luck! Jumpa lagi minggu depan...

Bye Maisarah! Bye Akmal! Balik Jordan cepat sket nanti weh, aku taknak duduk sorang2 lama2..! hehehe... :D

p/s: orang kata kat Malaysia kalau nak berjalan, jangan bising2 cakap plan jalan dalam facebook sebab perompak zaman sekarang terer IT. Kat Jordan boleh praktik ke eh? Haish, nauzubillahiminzalik~ Semoga dijauhkan dari perkara-perkara yang tak elok. Amin.....

7 comments

aliaa | August 28, 2010 at 2:08 AM

ehem...sedih2 org tuh pon..."sy bakal ke syria"..

Sedih ke cmtu ainul=p

Anonymous | August 28, 2010 at 3:08 AM

salam dik ainul

xm dah abis gi jalan ke Syria ke?

leklok jalan. take care!

ainshams | August 28, 2010 at 4:39 AM

nurul ain, 24, 'solo' (sebab ahli bayt balk Msia) =D
owh, baru taw ainul penakut rupenyer.. herm..
safar sa3eed, smg slmt perjalanan ke syria, menjumpai mutiara yg ingin dicari, insya Allah.
belikanla oleh2..jubah syria 1 ke.. bley pakai utk raya..huhu =P

maesarah bt arwani | August 28, 2010 at 8:26 AM

jemputlah datang ke FATEH..

(^_^)

fareast | August 28, 2010 at 9:56 AM

berseorangan sahaja je di bulan puasa ni, insyaAllah tidak ada apa2.

Ainul Arina Madhiah | August 30, 2010 at 12:41 PM

aliaa:
ceh, hehe.. takpe2, itu la yang kita namakan sebagai denial of depress. :P
anda tu pun aliaa, balik syria cepat sket, xavi keseorangan kat rumah tu..

anonymous:
ws akak. haah, exam habis pukul 9 pagi, pukul 11 saya dah lari ke syria. hehe. tenkiu2..

kak ain:
kenapa akak? selama saya nampak sangat super berani ke? hehe..
sorila kak ain, sy baru bukak blog lepas balik syria. jubah tak de. stokin banyak la. nak? ;p

Ainul Arina Madhiah | August 30, 2010 at 12:42 PM

kak mae:
insyallah.. ^_^

fareast:
itu lah. harap2nya begitu. insyallah.

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images