Juzuk

9:56 AM 3 Comments A+ a-

Assalamualaikum...


Promosi...promosi...



Juzuk

hari ini
juzuknya sudah lengkap untuk aku membenih
khusyuk cinta Nabi dan Ar-Rasul
tatkala risalah yang tersebar luas
pada bendera yang terpalitnya darah syuhada
tidak dikaburi dengan nafas alpa manusia
-Rahman D

Tuesday, August 10, 2010


Judul: Juzuk
Genre: Antologi puisi
Penyelenggara: Hazwan Ariff Hakimi, Muhammad Iqbal A Ghani & Shahkang
Pengarang: 21 penulis luar negara
Penerbit: GKLN Publishing House
Jumlah halaman: 156
Tahun terbitan: 2010
ISBN: 978-967-0110- 00-4
Harga: RM (akan diberitahu kelak)

Klik sini untuk tempahan~
# Kalau nak menempah kepada saya, sila inform a.s.a.p ya..

*************************************************************

P/s:

To Arina dan seisi krew kot putih,
Ampun maaf zahir batin daku terlupa nak promosi buku Kot Putih kat sini. Draf terlupa nak publish sejak terlampau bahagia balik Malaysia. Dah jadi perkasam, tak dapat nak diselamatkan.. Hoho.. Sila lah buat edisi kedua. Insyallah on the spot keluar je, terus akan muncul kat sini. hehe.. Peace!! ^_^

3 comments

Write comments
Rossarina™
AUTHOR
August 13, 2010 at 11:47 PM delete

nampak macam best je buku JUZUK tu. sume nye puisi ek? habis lah kening aku kerut2 nanti :P

haha aduhyai, tergelak pulak bace ps tu. tade hal nye, Ainul. ;) tahun 6 nanti kot edisi kedua nye huhu

Reply
avatar
ismiizzah
AUTHOR
August 14, 2010 at 10:45 AM delete

Salam Dr Ainul.... hehe
Kita Mahu tempah itu buku, satu..!! :P

Reply
avatar
Syahida Majid
AUTHOR
August 14, 2010 at 2:18 PM delete

Shahkang? Tak silap, macam nick name kawan adik. wow

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *