Final Preclinical

12:58 PM 10 Comments A+ a-

Assalamualaikum...

Ni hari kedua anything related to blogger memang tak dapat nak dibuka di Jordan. Kenapa eh? Takkan kena banned kot. Haish, jangan....

So, macam mana boleh tulis nih plak nih?

Hehe. Use back door. Google on 'how to go to restricted site' and alhamdulillah berjaya! Hehe..Astagfirullah~

Anyway, takpelah. Since secara skemanya blogger tak boleh nak bukak buat masa nih, maybe ini adalah petunjuk untuk fokus study.Acece, tapi betul lah.. Final dah terlampau dekat.

22 - Psychology
25 - Farm Animal
28 - Animal Health

Habis final ni nanti,bila dah keluar result, bermaknanya tamatlah sudah siri riwayat hidup sebagai pelajar perubatan tahun tiga kat sini. Next September, insyallah bakalan naik klinikal sebagai pelajar tahun empat pula.. Tiga tahun terawal sudah selesai. Ada lagi tiga tahun perjalanan berbaki.

Makanya, saya nak minta kawan-kawan pembaca doakanlah kami di sini. Semoga segala perjalanan kami dipermudahkan dan keputusan kami cemerlang, gemilang dan terbilang (*lama betul tak pakai ayat ni*). ^_^

Ok, Till then, jumpa lagi selepas blogger in Jordan kembali pulih or after exam.

Salam~

10 comments

Write comments
Cidak
AUTHOR
August 19, 2010 at 6:39 PM delete

Bitaufiq.
=]

patut la takde post terbaru dari rakan blogger jordan..
bosan2.hehe

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 19, 2010 at 8:20 PM delete

salam dik ainul

all the best for ur coming exam.
semoga berjaya dengan warna2 yang berterbangan..InsyaAllah.

- menariknye tgk subject animal health tuh..

Reply
avatar
August 20, 2010 at 12:24 AM delete

blogger tegar. kena ban pun nak try buat entry juga. guna vtunnel.com ya?

Reply
avatar
Rossarina™
AUTHOR
August 20, 2010 at 1:05 AM delete

yoho. aku gune back door gak nih huhu. punye lah gigih nak ber-blogging. pekehal la xleh masuk blogger kat jordan nih. kene boikot ke ape T_T

gud luck, Nul.

Reply
avatar
August 20, 2010 at 3:44 AM delete

cidak:
syukran. ^_^

anonymous:
ws. terima kasih kak! ^_^

senior munir:
haha.. biasalah. addicted. nak withdrawal susah kalau nampak komputer. vtunnel ni tak pernah guna sebelum senior kasitau. so tq! hehe. selama pakai macam2 je yang lain. anonymouse.com, proxify.com,alienproxy.com,hidemyass.com,unblocked.org,cantbustme.com,anon.me n macam-macam lagi lah. apa yg ada dlm google semua saya test. hehe.. eh, mcm mana senior dpat masuk gak nih? pakai vtunnel eh? ke kat malaysia skrg?

arina:
hoho. tahniah2.. kita berjaya.. haha. ;p ntah la blogger nih, time2 tensen nak exam ni la dia kasi lagi tensen takleh masuk blog. takde keje!
p/s: good luck gak arina~

Reply
avatar
August 20, 2010 at 3:58 AM delete

cidak:
nak tanya jap eh pasal yg kat shoutbox tu... sebab kat shoutbox tak leh tulis. apa maksud awak dgn mintak jasa baik buang ayat noti? apa benda? kat mana? k.tq.

Reply
avatar
August 20, 2010 at 6:55 PM delete

Saya guna Vtunnel bila di Jordan. Cuma sekarang bisa diaksess sebab berada di Muscat Airport, Oman. Heh. Kenapa blog di Jordan ke banned, saya ada bgtau dekat blog saya.

Selamat habiskan sisa-sisa pre-clinical.

Reply
avatar
Cidak
AUTHOR
August 21, 2010 at 2:39 AM delete

sori kalau tak faham.

maksud saya,buang word verification bila mahu komen post..agak menyusahkan bagi pengomel2 tegar.hehe

tp,atas akak untuk buang atau tak.

Reply
avatar
August 21, 2010 at 11:09 AM delete

senior:
owh, sebab pilihanraya rupanya... hopefully habis benda tu, tamat gak lah sekali temporary banned nih..hish. susah2.

tq. selamat cuti!

cidak:
oooo...
hurm, tgoklah dulu. dulu buat mcm ni sbb ada certain pengkomen yang takde adab buat hal. itu pasal yg strict sket bab komen2 nih. nnti pas exam kita tngok lain.

Reply
avatar
Cidak
AUTHOR
August 21, 2010 at 5:39 PM delete

emm,rasanya kalau buang word noti ue kita still boleh tapis..

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *