Arina, the storyteller~



Assalamualaikum...


Arina: Buat apa nih?

Ainul & Maisarah : Balut buku semalam..

Alya & Kemal : tolong tengok. haha..

Boleh bayangkan 5 orang budak sedang berkumpul di sekeliling meja bulat sambil membalut-buku beramai-ramai seperti zaman sekolah rendah di rumah dahulu kala?

=)

I love the moment~

We talked and shared stories. We laughed and laughed like nothing bother us at all togeter.

Dari pelbagai kisah ke pengalaman dan lawak jenaka, akhir sekali beralih ke sesi bercerita tentang kronologi Twilight hingga ke Breaking Dawn. Penceritanya tentulah daripada empunya kesemua buku, Miss Arina. Kami di sekeliling dengar sambil menganga dan banyak tanya. Memang tak ubah macam budak kecik dengar atuk dia bercerita. Haha.

Atuk2, cerita lah lagi... Ceritalah lagi... =p

p/s: Arina, ko memang ada bakat story teller. Jimat masa aku nak pinjam 4 buku tebal-tebal tu. hehe..

2 comments

Rossarina™ | July 30, 2010 at 4:48 AM

laa ko update pasal aku rupe nye @_@ aku story2 bole la. nak debat2 ape sume, aku lari dulu ~

kalau masih xpuas story telling Twilight nih, meh ler datang rumah aku, pinjam sume series die

:P

Ainul Arina Madhiah | July 30, 2010 at 3:34 PM

arina:
nanti lah~ Buku aku pun ko sendiri tngok tadi, bertimbun lagi belum khatam. ^_^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images