Travel Plan

10:35 AM 0 Comments A+ a-


Assalamualaikum..

Bulan lepas,
Ada orang datang tanya info, nak ke Eropah melalui KC cuti ini.

Tengah study weeks,
Ada orang datang tanya info, nak ke German dan Holland cuti ini.

Sebelum exam,
Ada orang datang tanya info, nak ke Swiss cuti ini.

Lepas midterm UGS,
Ada orang datang datang tanya info, nak ke Spain cuti ini.

Lepas final UGS,
Ada orang datang tanya info, nak ke London cuti ini.

Lepas final CNS I,
Ada orang datang tanya info, nak ke German Austria Paris cuti ini.

Kat Facebook,
Kawan ajak ke negara masing-masing + ada yang nak datang Jordan.


*Dalam hati*

Ish, bestnya jalan-jalan. Nak jugak! ఠ_ఠ
Eh, takleh! takleh! ತ_ತ
Kena ikut planning.Wajib! (ʘ_ʘ)
Our next target need more time and more money..(☼◡☼)
Sabar....~ Sabar...~ (▰˘◡˘▰)
Demi masa depan yang lebih best...! Fighting !! ヽ(`Д´)ノ

Tapi Cuti kali ni pun best apaaaa~ Boleh balik Malaysia! Hooray~ (゚ヮ゚)/

(ô.Ô) Lihat countdown : 4 hari lagi... *dupdapdupdap*

Eh lupa, 3 papers lagi la kena lalu ----------> SILA STUDY!

⊙﹏⊙

⇎_⇎

(×̯×)۶

oK, Jumpa lagi. nak study. Next exam :CNS II - 15hb. Doakan!

**********************************************************

1. Alhamdulillah, tiket semua dah confirm. Barang semua dah siap.

2. Tapi tiket adik kat sana tu pulak problem. Agen merapu, tiket tercancel. Ish2. Hope everything will be fine. Good luck exam + ticket.

3. Kak Nadia + Kak Ezzu, selamat Pengantin Baru!!!

4. Travelog Spain dah siap tapi internet terlampau slow dan gambar tak dapat upload. Maybe next time, as soon as i can insyallah (lepas exam maybe).

5. Mulai hari ni, kawan-kawan dentist akan exam berturut-turut 12,13,14,16. Huhu. Good Luck! Kawan2 medik, mari get ready berturut-turut exam juga 15,16,17. Ganbatte!

**********************************************************
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *