Balik Malaysia 2010

2:12 PM 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum...



Sekadar pemberitahuan untuk kawan-kawan..

Saya balik bercuti di Malaysia untuk spring holiday kali ini.

Mulai 17hb June - 7 Julai 2010. Insyallah~

Yang di Malaysia, ada rezeki insyallah kita jumpa.

Yang di Jordan, selamat bercuti jugak. Jumpa lagi Julai nanti~ ^_^


special dedication untuk kakak-kakak grad yang dah nak balik for good:

Terima kasih untuk semuanya. Maaf salah silap, halal makan minum, terlebih terkurang, apa-apa terhutang. Semoga kalian semua terus berjaya di kemudian hari.
We'll be missing all of you~ T_T Selamat jalan!!!!

p/s: ada exam lagi sebenarnya sebelum balik nih. Doakan ya!

2 comments

Write comments
aliaa
AUTHOR
June 16, 2010 at 3:27 PM delete

aha...mentang2 dah nk blk, post pon sume pasal Malaysia eh..

Tak tido agy ye cik inul?

Good luck exam sok yerh

((aku dah takde kuase nak ngapal, mampu baca jehh...adeyhh))

Reply
avatar
June 16, 2010 at 10:16 PM delete

alia:
haha.. biasalah. aku excited terlebih dah nih.. :p
malam ni tidor lewat sket bukan sebab membaca, tapi sbb nak habiskan fotostat note yg takde sotfcopy utk adik aku tu. tu paling lewat sket tidur sambil siap2 mengemas n revise ethic. Esok kan nak memecut, so kena la get ready. hehe.
ok la weh. selamat! good luck exam gak~

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *