Saya rasa..

12:44 AM 2 Comments A+ a-


Assalamualaikum

*GEMBIRA*
Kelmarin ada program batch "Will You Date Me?". Sesama perempuan batch kami sahaja. Alhamdulillah sangat best! Satu batch berkumpul balik sambil beraktiviti - makan sama2, game sama2, tengok band sama2, gelak sama2, bergambar sama2, tukar hadiah sama2, buang tebiat sama2. ;p . Lampu kejap off kejap on sebab banyak pakai lilin dan slide show. Pening tapi cantik~

****************************************************************

*CONFUSE*
Semalam pula ada majlis Solat Hajat Perdana untuk Malaysia seluruh Irbid di Masjid Jamiah. Rasa macam kat Malaysia pulak buat majlis dekat masjid tapi takde orang Arab. Jumpa balik semua orang Malaysia di Irbid.

Saya duduk sebelah kakak2 yang nak grad. Tengah-tengah sembang, tiba-tiba ada drama air mata berlaku. Dari jadi penonton, saya pun jadi ahli. Sorang kakak marah-marah manja bengang saya balik awal Malaysia awal sangat bulan Jun sebab tak puas nak jumpa sebelum nenek dan cucu berpisah . Sorang kakak lagi buat muka Pussy Cat The Shrek suruh saya balik Jordan awal sikit untuk join AGM sebab tak lengkap famili kalau tak cukup ahli. Aduh.. Serba salah saya dibuatnya. Nak tolak kasihan, sebab mereka supaya rapat-rapat belaka dengan saya. Nak terima payah, sebab saya tak balik Malaysia bulan lapan dah. >_< !!!!!

**************************************************************************

*CUAK*
Kelas sudah selesai semalam. Tinggal case discussion je lagi. Lepas ni semua orang busy exam final. Confirm bakal jadi ashabul kahfi. Tutorial batch pun dah mula penuh jadual.

UGS mid term yang bakal tiba ni 8 kredit hour. My last system yet the biggest credit ever! Berdebarnya masya Allah~

Kawan2, good luck!
Senior2 + Junior2 lain, selamat berjaya!
Bakal2 graduan Yarmuk dan JUST tahun nih, bitaufiq! You can do it~
Student2 Uni lain yang exam, ganbatte kudasai juga!

Yang lain, doakan kami semua ya~

************************************************************************

*LEGA*
Alhamdulillah, tiket dilambatkan balik 2 petang. Lega. Tak perlu rush atau tukar tiket lain. Masih ada waktu insyallah. Yeay2, boleh balik 17 Jun!
- Akak Insyirah, asifffffffffffff..T_T -

****************************************************************************

*PELIK*
Makin nak exam, makin banyak benda jadi.
Ujian bertimbun-timbun. Emosi swing-swing. Kejap summer kejap winter.
Banyak tidur, banyak makan, banyak tulis, banyak takut, banyak emo, banyak auta.
Kiri kanan, lelaki perempuan, muda tua semua pelik2 belaka.
Saya juga ada masuk sama kadang-kadang. huhu. TER...
(bukti: tukar blog, tukar plurk, tukar tempat duduk, tukar bilik, tukar macam2..)
Nak tukar takmau ambil exam boleh?

Pre-exam syndrome ni eh?

Nasib baik kurang jumpa manusia time exam nih.
Selamatlah kami dari buat dosa kering kalau tak kena timing.

Distraction + Problems ?
Get out! Itla' Barroh! Keluar! Li kai! Deteitte! Na-ga! Ukhodi otsyuda!

Fokus exam.Fokus Exam.
Tarik nafasssssssssss, hembussss~ Fuh!

Ok sambung study!
bye!

***********************************************************************

2 comments

Write comments
May 23, 2010 at 5:57 AM delete

salam cinul.. perasaan yang sama denganmu. bitaufeeq exam!

p/s: terakhir bukan beerti telah berakhir.. hoho..^^

Reply
avatar
June 3, 2010 at 10:33 PM delete

izz:
ws cik kak. same to you too! good luck! :)

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *