Sekitar Malaysian Day

Salam. Seperti yang dijanjikan, ini antara gambar-gambar Malaysian Day yang dah selamat berlangsung haritu. Maaf, banyak lagi gambar tak sempat nak diletakkan di sini sebab tak sempat ambil kat orang. Semua gambar-di bawah adalah kredit dari kak Syamin dan laman web Kedutaan. Sekian, ^_^
























p/s: Actually, persembahan selain dikir ada banyak lagi. Silat, zapin, nasyid dan sebagianya. Booth negeri pun ada sampai 14. Nanti kalau ada lagi gambar saya update~

7 comments

Rie | December 26, 2009 at 11:11 PM

Tengok pasembor tu baru teringat...dh lama tak makan rupanya.. huhu..

jejakalkindi | December 27, 2009 at 11:04 PM

As-salam..

ada majlis persandingan..mesti ramai yang terasa teringin nak bersanding jugak..hehe

PrinCeSS | December 28, 2009 at 8:52 PM

meriahnya~
sedapnya nampak makanan2 tu..

Ainul Arina Madhiah | December 29, 2009 at 11:41 PM

rie:
kalau turun penang, pergi makan pasembor padang kota. Tak pun pasembor bukit mertajam sebelah maktab bainun. waaa, nk blik malaysia!

bro fisol:
ws. haish, ke situ plak... mungkin ada, mungkin juga tak. hehe

maya:
memang sedap pun maya. Tapi lagi sedap kalau ikut lidah kita. tu semua dah ubah2 ikut selera arab, kurang pedas, kalau tak menggelupur diaorg. hehe. :P

Rie | December 30, 2009 at 1:30 AM

Salam,
saya malas nk pi jauh2 makan..huhu.. beli kat pasar malam jer.. lama xpi padang kota padahal tempat sendiri.. hehe..
Kamu ni buat saya rasa nak balik Penang pula...haih.. :p~

Anonymous | January 2, 2010 at 5:58 AM

Oh,terima kasih kerna memasukkan gmbar sy juga kedalam blog ini.hehe
tenkiu kak..

selamat tahun baru ..
moga ia lebih baik dari thun2 lpas

Ainul Arina Madhiah | January 2, 2010 at 11:50 PM

anon:
gambar awak? yang mana satu? owh, takpelah, akak pun main snap dari orang je. siap termasuk, nasib la... huhu

syukran. selamat tahun baru jugak~

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images