Sekitar Malaysian Day

2:37 AM 7 Comments A+ a-

Salam. Seperti yang dijanjikan, ini antara gambar-gambar Malaysian Day yang dah selamat berlangsung haritu. Maaf, banyak lagi gambar tak sempat nak diletakkan di sini sebab tak sempat ambil kat orang. Semua gambar-di bawah adalah kredit dari kak Syamin dan laman web Kedutaan. Sekian, ^_^
























p/s: Actually, persembahan selain dikir ada banyak lagi. Silat, zapin, nasyid dan sebagianya. Booth negeri pun ada sampai 14. Nanti kalau ada lagi gambar saya update~

7 comments

Write comments
Rie
AUTHOR
December 26, 2009 at 11:11 PM delete

Tengok pasembor tu baru teringat...dh lama tak makan rupanya.. huhu..

Reply
avatar
jejakalkindi
AUTHOR
December 27, 2009 at 11:04 PM delete

As-salam..

ada majlis persandingan..mesti ramai yang terasa teringin nak bersanding jugak..hehe

Reply
avatar
PrinCeSS
AUTHOR
December 28, 2009 at 8:52 PM delete

meriahnya~
sedapnya nampak makanan2 tu..

Reply
avatar
December 29, 2009 at 11:41 PM delete

rie:
kalau turun penang, pergi makan pasembor padang kota. Tak pun pasembor bukit mertajam sebelah maktab bainun. waaa, nk blik malaysia!

bro fisol:
ws. haish, ke situ plak... mungkin ada, mungkin juga tak. hehe

maya:
memang sedap pun maya. Tapi lagi sedap kalau ikut lidah kita. tu semua dah ubah2 ikut selera arab, kurang pedas, kalau tak menggelupur diaorg. hehe. :P

Reply
avatar
Rie
AUTHOR
December 30, 2009 at 1:30 AM delete

Salam,
saya malas nk pi jauh2 makan..huhu.. beli kat pasar malam jer.. lama xpi padang kota padahal tempat sendiri.. hehe..
Kamu ni buat saya rasa nak balik Penang pula...haih.. :p~

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 2, 2010 at 5:58 AM delete

Oh,terima kasih kerna memasukkan gmbar sy juga kedalam blog ini.hehe
tenkiu kak..

selamat tahun baru ..
moga ia lebih baik dari thun2 lpas

Reply
avatar
January 2, 2010 at 11:50 PM delete

anon:
gambar awak? yang mana satu? owh, takpelah, akak pun main snap dari orang je. siap termasuk, nasib la... huhu

syukran. selamat tahun baru jugak~

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *