Satuuuu je lagi

6:19 AM 10 Comments A+ a-



Ada lagi sehari nak exam a.k.a ESOK saya exam...

Ada lagi dua hari nak balik Malaysia a.k.a LUSA saya balik

26hb lepas saya habis Exam immune yang menyeksakan jiwa raga. Dua hari yang berbaki sebelum exam Public Health nanti terasa seperti seminggu jaraknya. Malas nak exam dah. Malas nak study dah. Sindrom post exam yang terlampau mengada-ngada gara-gara tension tengok semua orang dah habis exam dah.

Cuti hari pertama sudah habis tanpa buka buku.

Cuti hari kedua hampir habis hanya selak-selak sikit-sikit tapi tak masuk kepala.

Ada lagi 27 Jam nak exam Public Health.

Ya Allah, apesal terasa malas sangat nihhhhhhhhhhhh.........
Budak Arab pun semangat gila pos macam-macam material nak exam last nih kat YG.
Kawan Melayu pun malam habis exam Immune, terus tanya pasal Public Health.
Apesal saya malas?

Ish...

Weyh, sila bangun cepat! Exam last biar jadi sehabis baik! Pergi baca buku nun!

Cepat la jadi rajin. Jangan mengada layan perasaan sangat. Kang haru karangggg...
Erm.. terutama kalau kamu tak mau kena hambat sebab malas bila balik Malaysia nanti~

Stop counting nak balik Malaysia
Stop jalan-jalan main internet
Stop tido bangun tido bangun
Stop mengelamun kemalasan!

BELAJAR LAAAAAA.... Exam tak habis lagi! Satuuuuuuuuuuuuuuuuuuu je lagi~

Abah kata kalau malas:
1. Pergi mandi kasi fresh
2. Solat sunat dulu sebelum study, doa boleh masuk kepala cepat apa yg dibaca tu.

Kawan kata kalau malas:
1. Ko tulis besar-besar atas kertas, pastu tampal depan mata " KO MALAS, KO JANGAN BALIK MALAYSIA!!!!!!

erk.. tamau! T_T jom..jom.. ye... ye.. saya pergi study.. Baik puan...


eh jap, nak tulis sikit je lagi..

Kawan-kawan,
segala kulat mengulat yang tumbuh di sini bakal dibersihkan sehari dua lagi. Sekian harap maklum.

To Kak Diya, happy birthday!!! (^_^)Y

Out~

10 comments

Write comments
Nadia Yuna
AUTHOR
August 28, 2009 at 7:25 AM delete

All da best. Tenang waktu jawab exam ya =)

Reply
avatar
August 28, 2009 at 6:15 PM delete

gd luck. selamat kembali kami ucapkan..

Reply
avatar
aliaa
AUTHOR
August 28, 2009 at 7:28 PM delete

haha....bukan ko jeh.. At least ader byk gap pas immune. Aku trus wellness. Gile seksa, abes wellness br rse leh brnafas ckit. Skang tnggal public..hehe...chaiyokk!! Gud luck dear

Reply
avatar
crazerx
AUTHOR
August 29, 2009 at 12:34 AM delete

salam'alaik...

kak ainul~~

da lame x melawat2 kat sini..

hehe.. how's life?

nk exam ae?

all the best..

blik mesia nnt jgn la lupe lawat ummu..

ramadhan kareem too..

Reply
avatar
September 1, 2009 at 7:01 AM delete

kak nadiya:
thanks akak. doakan ya.

banjari:
uiks, thanks

kak laila:
fuh, tgh berusaha nih..

Reply
avatar
September 1, 2009 at 7:02 AM delete

makcik sarina:
saya dah pulang! ^_^

chiam:
thanks ^_^

aliaa:
thanks alia.. same to you too.. jom kita semangat2 balik malaysia. ^_^

Reply
avatar
September 1, 2009 at 7:04 AM delete

ummu:
ws ummu,
lama gak tak sembang ngan ummu.. life akak skrg sudah makin hepi sbb balik malysia.. hehe.. ummu cmne? how's life? thanks for he wish.. nk lwat? kat ne? kmb? haha,.,,. segan ah.

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *