From Korea And Italy with love

Salam

Kali ni dapat dua lagi award daripada kawan. Satu dari Kak Nisa yang nun di Italy. Satu lagi dari Maya yang sekarang kat Korea. Kak Nisa, grazie! Maya, gamsahamnida!

Maya kasi award Friend Forever nih bersempena birthday blog dia yang kedua. Oh, Saeng il Chuka hae, chinguya..! (^_~)Y



Ini pula dari Kak Nisa.



Syarat2 menerima award ini:
1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan
4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

Kenapa saya bangga jadi perempuan? Alamak, banyak sangat nak cakap sampai tak tercakap.. Kebetulan lepas ni saya ada kerja sikit, jadi kita K.I.V dulu ye. Takpe kan kak NIsa? ^_^

Next, saya paskan award ni kepada semuaaaa kawan saya yang perempuan yang ada blog! Banyak sangat nak sebut, malaslah nak tulis sini. Siapa rasa dia kawan saya, ambil je la yer.. Hehe

** p/s, jangan risau lebih-lebih pasal entry lepas. Saya sihat walafiat je. Dah ok dah ni..

5 comments

Khairunisa Zulkurnain | May 13, 2009 at 9:00 AM

salam..heheheh..bagus2..kn best dpt award....

Ainul Arina Madhiah | May 13, 2009 at 1:29 PM

kak nisa:
best gak.. silalah kasi lagi kalau ada.... hehe.. *terasa giward (gila award) sungguh*

jejakalkindi | May 13, 2009 at 9:57 PM

salam..

ainul mmg layak..best blog ainul ni..

PrinCeSS | May 14, 2009 at 1:25 AM

sama2..!
kenapa ye ainul bangga jadi perempuan??...hmmmm x saba nak tau..hehe

p/s : maya pun termasuk dlm senarai penerima award ke???
hehe..('giward' gak ni..)

Ainul Arina Madhiah | May 14, 2009 at 3:44 PM

bro fisol:
ws. takdelah bro. Biasa-biasa je blog saya nih. Takde apa sangat. Terima kasih la sebab sudi berkunjung. ^_^ Kirim salam kat kak mai semua yer.. Lama tak dgr crita diaorang.

Maya:
Nak tau kena tungguuuuuuu ~
Haah, maya termasuk gak senarai penerima award.. Nanti kalau ainul rajin, ainul update nama sensorang..Baru special sket rasa giward dia. haha~

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images