Tag from Ummu

2:38 AM 11 Comments A+ a-

Salam

Hari ni terasa nak melayan tag dari Ummu yang tengah ketensenan di Malaysia. Semoga dia bahagia membaca. ^_^

1. If you can be animal, what will you be?! Why?!
Non-patogenic bacteria (Bacteria tak merbahaya). Sebab boleh masuk badan manusia dan tengok mekanisma badan dengan lebih best dan jelas! Hehe..

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?! Why?
Boleh ek? Kalau tuan bank dah kasi, saya buat jalan-jalan je la sambil beli buku banyak-banyak. (Duit curi tak leh kasi orang daaa..) Kenapa? Sukahati saya la.. =p

3. If you can teleport yourself to any places in he world, where do you want to be?! Why?!
Tentunya balik Malaysia!!! Sebab saya rindu semua orang kat Malaysia tu..

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want?! Why?!
Anything kecuali makanan arab sebab dah tak larat makan dah...

5. If you can kill only one person in this world, who is that person?! Why?!
Sorang zionist! sebab siapa suruh dia bunuh umat islam sesuki hati dia kat Palestin tu.

6. If you can choose either want to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice?! Why?!
more than 24hours a day.. sebabnya kalau tua kerepot sangat karang, nanti menyusahkan orang je nak menjaga saya, lainlah kalau mental fizikal masih cam orang muda waktu tu. Kesian cucu cicitku nak jaga nenek kalau nenek dah teruk sangat keadaanya... Hoho.. (terasa macam wasiat untuk masa depan je nih)

7. If you can date celebrities, who is that person?! Why?!
Kim Jae Woon sebab saja nak kasi kawan yang minat dia sama jeles.. Haha~ (^_~)Y

8. If you can have only 1 thing in this world, what should that be?! Why?!
Iman.. Takde iman, semua lingkup! Hidup pun takde guna rasanya sebab kerja mencari murka Allah je..

9. If you have opportunity to tag 7 of your friends, who are they?! Why?!
Arina, Qisti, Roronija, Jaja, Kak Tora, Yat, Syidarina sebabnya mereka punya idea nak jawab tag macam nih sentiasa gila dan merapu. Good for people who need laugh during reading session. ^_^

11 comments

Write comments
arina
AUTHOR
April 5, 2009 at 3:40 AM delete

cik kak, aku br je penat memerah otak merapu jwb tag 10 ko tuh.
dpt pulak tag.
ni yg lg nk merapu nih.
haha.
aku suke mkn ikan kerapu!

Reply
avatar
crazerx
AUTHOR
April 5, 2009 at 3:53 AM delete

kah3x..
betol x akak?
membuat tagged secara overdose dpt mereleasekan tension anda!

pasni bleh bgi tag kat akak bebanyak lgi.. keh3x..

Reply
avatar
April 5, 2009 at 4:27 AM delete

arina:
ko memang suka merapu.. paham je kanak-kanak ribena sorang nih... hehe.. kalau tak merapu, tak sah! =P

ummu:
betul2... bolehla tahan... hehe
sila-sila.. kalau malas, akak simpan. kang tension ke boring ke, akak buatla... ^_^

Reply
avatar
kakyong
AUTHOR
April 5, 2009 at 9:46 PM delete

Salam Ainul Arina

rajin nyer menjawab tag.. btw, kdg2 dgn tag ni ler kita saling kenal mengenal.. tak gitu...!

Reply
avatar
qisti
AUTHOR
April 6, 2009 at 9:21 AM delete

aku xdk sense of humor la ainul...tsk.

Reply
avatar
April 6, 2009 at 9:36 AM delete

kakyong:
ws akak.. betul2... lagipun seronok je buat tag bila boring..

qisti:
eleh, malu2 plak dia.. ko kan suka buat lawak kering, org sakan gelak, dia buat dono je.. hehe..=p

Reply
avatar
qisti
AUTHOR
April 6, 2009 at 1:32 PM delete

haha. itukah aku?

nway, aku dh jwb tag. aku tag ko lak (revenge)

Reply
avatar
c's
AUTHOR
April 6, 2009 at 1:52 PM delete

huhu.. ala.. nk join beli buku~ cmtu jom kte rob bank sesame.. pstu kte p beli MPH n kinokuyo skali.. jdi bos, bru sonok nk bce .. jadi syurga buku.. lol

Reply
avatar
April 6, 2009 at 8:15 PM delete

qisti:
erk, baik! hehe... ^_^

radin:
jom2.. bersama menubuhkan pakatan rompak ainul dan radin.. muahaha... gila jahat, tak berkat la ilmu kita nnti cik radin uii.. hehe.. ^_^

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
April 7, 2009 at 9:09 PM delete

allop.akak ina
ngah wat per skang nih
aka ina bila nak blk
bln 8 cuti biler
may takut nanti may x balik
x leh jumpa kak ina lg
rindu la plak
dah lama x jumpa



bdark chomei

Reply
avatar
April 8, 2009 at 6:51 AM delete

amira:
hi mira..
kak ina baru je balik dari kelas tadi nih. Kak ina balik malaysia bulan sembilan. INsyallah sempat je jumpa, time tu kan raya.. Tak pun nnti kak ina pegi la ajak abah jumpa mira kat skolah tu.. Rindu sangat2 gak kat Mira. belajar baik-baik kat sekolah tu. Keep up your good work!

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *