update dari cemberlıtas

9:34 PM 3 Comments A+ a-

salam semua

saya sekarang dekat cemberlıtasç turkey.. sekarang pukul 7.30 pagı.. semalam sudah habıs melawat blue mosquec aya sofia dan banyak lagı tempat dı ıstanbul. pagi nı nak habıskan banyak lagı sebelum bergerak ke capadıpoca... tak jadı ke uludag sebab capadıpoca lagı tınggı dan best sbb ada hotel dalam gua.. ok... got to go.. see you later!

3 comments

Write comments
Fathiyyah
AUTHOR
February 8, 2009 at 4:45 AM delete

ainul! sy dah sampai Cairo! huhu

Reply
avatar
ummi_amna
AUTHOR
February 9, 2009 at 6:36 AM delete

Salam...thanks sbb ingat kat kami di puchong....mizz u too...mak dah dgr (k.yan bace kan)pe yg ina tuliss..mcm biase mak pun terharu...abh senyum jer..so bln lapan nnt dtg tdo sini..asyraff dah bnyk kali dah..jgn jelous...selamat bercuti..nnt der kesempatan k.yan chit chat lg...nak gamba amna yg baru??!!! TUNGGU.....SALAM RINDU DARI KAMI DI PUCHONG. (COMMENT NI MERUJUK KPDA ENTRY MY BELOVED SECOND FAMILY)

Reply
avatar
February 12, 2009 at 9:10 PM delete

fathy:
ainul baru je sampai irbid nih..

kak yan:
ws.. hehe, alamak segan la plak semua orang dah tau.. =P insyallah balik nanti ina datang umah. tak sabar nk tengok amna! ^_^

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *