update dari cemberlıtas

salam semua

saya sekarang dekat cemberlıtasç turkey.. sekarang pukul 7.30 pagı.. semalam sudah habıs melawat blue mosquec aya sofia dan banyak lagı tempat dı ıstanbul. pagi nı nak habıskan banyak lagı sebelum bergerak ke capadıpoca... tak jadı ke uludag sebab capadıpoca lagı tınggı dan best sbb ada hotel dalam gua.. ok... got to go.. see you later!

3 comments

Fathiyyah | February 8, 2009 at 4:45 AM

ainul! sy dah sampai Cairo! huhu

ummi_amna | February 9, 2009 at 6:36 AM

Salam...thanks sbb ingat kat kami di puchong....mizz u too...mak dah dgr (k.yan bace kan)pe yg ina tuliss..mcm biase mak pun terharu...abh senyum jer..so bln lapan nnt dtg tdo sini..asyraff dah bnyk kali dah..jgn jelous...selamat bercuti..nnt der kesempatan k.yan chit chat lg...nak gamba amna yg baru??!!! TUNGGU.....SALAM RINDU DARI KAMI DI PUCHONG. (COMMENT NI MERUJUK KPDA ENTRY MY BELOVED SECOND FAMILY)

Ainul Arina Madhiah | February 12, 2009 at 9:10 PM

fathy:
ainul baru je sampai irbid nih..

kak yan:
ws.. hehe, alamak segan la plak semua orang dah tau.. =P insyallah balik nanti ina datang umah. tak sabar nk tengok amna! ^_^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images