Mula Perang !

2:10 PM 13 Comments A+ a-




salam

Esok exam Microbiology pukul 3.45 petang di Lab 10H4. Semboyan medan periksa dah mula dibunyikan mulai esok petang. Garis penamat silibus subjek bukan sistem hampir kelihatan. Tinggal pecut usaha sedaya upaya dan berserah yang lain pada Allah..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Buku Teks - Checked! Eh, jadual kena tengok balik!

Nota ATYAF + qusur - Checked!

Soalan MEP7 - Checked!

Lab Notes - Checked!

Jadual + Rajah - Sikit lagi...

Nama segala jenis microb dengan penyakit - Kena review lain..

Last review - Esok pagi!

Tebuk-tebuk soalan dengan kawan - Esok tengahari!

Hawiyah + Kalkulator - Checked!

Usaha selain buku - In the progress!

Telefon mama ngan abah - Alamak lupa! Haish.. esok buat!

Tawakkal - Always!

Dah hafal semua ke? - Erm.... Harapnyalah... Minta-minta esok boleh jawab semua.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Esok petang perang akan bermula. Final semester satu tahun kedua yang sangat menggerunkan semua akan mula dihadapi. Fuh, mohon doa semua kami di sini semua sukses belaka. Dimulakan dengan subjek Microbiology yang sangat skema dan perlu dihafal setiap baris ayat dan huruf. *Yo yo oo je*

Kata sorang tu, takut tak takut still kena masuk exam juga. Jadinya tawakkaltu 'ala allah.. Masih ada masa lagi 15 jam dari detik terakhir entry ini ditulis. Lepas ni mahu masuk tidur dan bangun esok pagi awal untuk habiskan mana yang tak habis. Ok. Salam alaik!

Microb oo microb, see you tomorrow!

Saya rasa : Macam-macam adaaaa~

13 comments

Write comments
DAMAI
AUTHOR
January 16, 2009 at 9:20 PM delete

salam imtihan buat kamu ainul syg,

sebetulnya microbiology adalah subjek yang paling akak tidak minat...namun,kene tempuh juga...huhu

selamat berjuang ya adikku syg ^^

Reply
avatar
January 17, 2009 at 12:12 AM delete

ma'annajah bittaufiq! hasbiyallah wa nikmal wakil... =)

Reply
avatar
sakura
AUTHOR
January 17, 2009 at 12:46 AM delete

sudah di agak, exam microb yg first sebab ade bact. streaking plate. ahaha~

ainul, all da best ya!
i know u can do it! ;)

Reply
avatar
fathiyyah
AUTHOR
January 17, 2009 at 2:57 AM delete

salam ainul..
all the best..sy pun nk exam esok..

doakan kejayaan bersama ya ainul

Reply
avatar
January 17, 2009 at 10:41 AM delete

izzahsakinah:

syukran! ^_^ doakan ainul tau!

kak maya:

owh. saya minat microb tapi tak score sangat berbanding subjek lain sebab microb sangat skema dia punya penghafalan.. word to word.. ades.. thanks kak maya! doakan yer..

kak ayu:

syukran akak. doakan yer. ^_^

Reply
avatar
January 17, 2009 at 10:46 AM delete

kak nuha:

insyallah.. aminn.. doakan ainul ya akak. ^_^

fathy:

terima kasih fathy.. bitaufiq alaikum juga.. insyaAllah, ainul doakan semua sama2 berjaya.. ^_^

Reply
avatar
nurazzah8
AUTHOR
January 17, 2009 at 7:00 PM delete

AInul, junior Asma' ya...??
Makcik doakan agar selamat menempuhi peperiksaan dengan jayanya...IA setelah berusaha, tawakkal kpd Allah SWT...

Reply
avatar
tiktik
AUTHOR
January 17, 2009 at 11:08 PM delete

cinul..disebabkan prestasi ko yg cemerlang dalam microb ni,sem depan aku nak nota ko..huah3

Reply
avatar
January 18, 2009 at 1:58 AM delete

auntie azzah:
haah auntie.. ni mak kak asma yer. ^_^
terima kasih auntie sebb doakan saya.. insyallah saya akan buat yang terbaik.. salam kenal ya auntie~

tiktik:
huish, kat sini gak ko mintak ek. hehe.. bleh2.. nanti datang la amik.. dgn syarat, doakan aku dapat mumtaz dalam sem nih utk microb.. ^_^

Reply
avatar
fahrisalakbar
AUTHOR
January 22, 2009 at 10:50 PM delete

Salam kenal....That's nice article.... :D

Reply
avatar
February 1, 2009 at 7:44 AM delete

faisalakbar:
terima kasih.. ^_^ salam kenal juga

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *