Selit-selit tag

Salam..

Cuti ni saya sangat-sangat sibuk. Semua hari dah penuh dengan aktiviti. Tambahan komputer masuk hospital lagi. Makanya, kali ni hanya sempat siapkan entry tag yang diberi oleh Arina dan Fathiyyah.. ^_^

a)Do you think you are hot?
Absolutely no! I'm very cold and freezing in this icy winter..

b)Upload your favourite picture of you



c)Why do you like that picture?

Sebab ini gambar pertama dalam hidup saya jumpa salji. Ini gambar saya dan rakan serumah tersayang (Maisarah(putih)+ Akmal(hitam)) waktu tu. Biasalah pertama kali jumpa. Macam sangat teruja yang terlampau. Hehe~ Hurm, saya rindu saat ni. Bila lah salji nak turun lagi. Nak ambil gambar setahun selepas gambar ini pulak.. (!-!)

d)When is your last time you ate Pizza?
Malam semalam 5 Disember 2008 pukul 7 malam kat rumah baru Nurul waktu tengah gotong-royong mengecat rumah dia sama-sama dengan Azlin. Sambil cat sambil telefon pakcik italiano Pizza bila dapat tahu Nurul tak makan langsung dari pagi sebab sibuk pindah.Seronok makan sama-sama lepas penat mengecat. ^_^

e)The last song you listen to?
Maksim Piano song

f)What are you doing right now beside this?
Baca Microb sambil ingat-ingat balik laporan segala jenis kes yang nak dihantar esok waktu mesyuarat.


g)What name would you prefer beside yours?
Takde dah. Nama saya yang panjang berjela tu pun tak habis pakai lagi semua.

h)People I tag..jeng jeng jeng..dup dap dup dap
1.Cikgu Jawe
2.Nuha
3.KS
4.Aimi Athirah
5.Sumayyah

i) who is number one?
Cikgu Jawe la... Dia cikgu keturunan jawa. Haha~
j)Number 3 is having relationship with?
seorang komputer geek kot.. Hehe~ Saya tak tau.. Kalau buat spekulasi, karang dia ketuk saya dengan baldi.. T_T
k)Say something about no 5
Maya belajar yang korea, tempat yang saya teringin nak pegi.. Dia sangat berdikari sebab tempat dia belajar budak melayu sangat ciput. Dua tiga orang saja.
l)How about number 4?
Kawan baik yang sangat rapat waktu sekolah dulu. Sangat bijak, sangat comel, dan sangat tak reti marah orang.. Ngeee.. ^_^ Saya rindu dia! Aimi, bila nak datang jordan nih?
m)Who is number 2?
Soidaliah (farmasict) to-be ... Kenal waktu saya buat entry ubat.. Nampaknya seorang farmsi memang akan cepat tertarik dengan ubat. Kalau bukan sebab ubat, maka saya takkan kenal dia. hehe

ok. Dua entry serentak malam ni sebagai bekalan rumah out-station sekejap.. Pada diri sendiri, cuti-cuti juga, jangan lupa habis cuti terus exam ya!

Nota lain untuk diri : Laporan Genetik jangan tak siap, MEKAP jangan sampai habis tempoh, laporan kes jangan lupa hantar, Kertas k**** jangan lupa submit, Memo jangan lupa buat, buku+ATYAF+nota jangan lupa review, Tiket jangan lupa beli, Bajet jangan lupa buat, claim jangan tangguh lagi... Wa!!!! Semua mesti setel before 13 Disember! okeh.. harus pergi selesaikan semua sekarang. Jumpa lagi bila-bila.. ~

6 comments

CriticalThinker | December 6, 2008 at 3:34 PM

ui.. kat sana bleh cat sendiri ke? bestnye.

Nini Marini | December 6, 2008 at 6:05 PM

haha..habisla awak kene ketuk dgn ks nanti.hehe,cepat2 lari tau..

kat sane dah turun salji?akak kat sini tetiap ari duk kat tingkap tengok langit.macam ape je.=)

chmod | December 6, 2008 at 7:07 PM

waaaaaaaaaaaaaa............gambarnya!!!!
:)

Ainul Arina Madhiah | December 7, 2008 at 3:55 AM

criticalthinker:
boleh jer.. best..best

kak marini:
hehe~
belum lagi.. selalunya salji turun bulan 1 nanti... ^_^

chmod:
^_^

NaiLoFaR | December 7, 2008 at 5:28 AM

alamak..masuk jugak dalam list. adeih. okai, nanti ada masa sy buat esaimen ni ya.. :p

psst! sebelum entri ubat lagi sy baca blog ainul (konon konon macam silent reader la. ahaks ), cumanya sy tertarik untuk start bagi komen time entri tu. hehe.

btw ainul, selamat menyambut hari raya korban! ^_~
kt sana byk korban ape? lembu ke kambing? ngee :)

Ainul Arina Madhiah | December 7, 2008 at 1:44 PM

nuha:
terima kasih..

selamat hari raya aidiladha gak nuha.. tahun ni ada 1 ekor unta, 6 ekor lembu dan 11 ekor kambing.. @_@

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images