Selamat ber'SPM'

8:59 AM 9 Comments A+ a-



Ini entry wajib walaupun esok saya exam. =P

Budak di atas ni nama dia Asyraf Syahmi Bin Mohd Noor a.k.a adik saya yang nombor dua. Sekarang dia tengah berdebar nak melalui peperiksaan SPM. Hoho... Besar panjang dah rupanya budak nih. Ni seteru nombor satu saya. Waktu kecil, kami suka berlawan pakai tenaga tapi dah besar suka berlawan pakai pencapaian pula. Dari kecik sampai besar tak habis-habis nak berlawan dengan kakak dia. Tapi memandangkan saya dah matured, maka biarlah dia nak jadi lebih hebat dari saya.. Tapi dia selalu tak mahu mengaku saya lagi best..Hehehe....

Well, esok dah nak SPM jadi saya nak wish pada dia:

GOOD LUCK ASYRAF!!! All the best! Kamu boleh buat punyalah.. Insyallah.. Jangan gelabah-gelabah.. Jawab baik-baik.. Rileks.. Ingat Allah selalu... We believe in you, dear! Semoga dipermudahkan atas segala urusan.... Semoga dapat jawab dengan baik dan dapat score straight A1...Aminnn..

Oh lupa, semoga Allah permudahkan juga jalan kamu nak Russia macam yang kamu nak sangat. ( Ada ke patut dia taknak ke Jordan sebab ada kakak kat sana.Kurang asam punya adik! Tak hilang lagi dia punya tak nak sama tu.. ) Pergilah ke Russia tu.. Nanti boleh Kak Ina jalan-jalan sana sekali sebab ada mahram. Hehe.. Best gak!

Juga tak lupa pada sepupu kitaorang, Maziah binti Mohaide yang sama gak nak ambil SPM esok. Good luck Dik Yah! All the best! Semoga korang terus sukses selalu.. Kak Ina akan selalu doakan korang dari sini.. ^_^

Erm, rasanya macam ada lagi sepupu-sepupu yang ambil SPM esok tapi tak ingatlah.. Huhu.. Maaf di pinta tapi takpe lah. Umum buat semua warga SPM esok, good luck ya korang! BUat yang terbaik. Koranglah anak watan harapan bangsa.. Chewah.. Hehe.. (^_^)Y

p/s: Note to KS ---> Lupa nak kasitau. Asyraf dah berjaya terpilih wakil Malaysia untuk INTEL tahun ni.. (Syukran semua sebab doakan dia!)

9 comments

Write comments
November 10, 2008 at 12:46 PM delete

kakak-kakak selalu bagi semangat cenggini eh? hihi timekasih kak! moga Asyraf terus maju!

Reply
avatar
cikgu jawe
AUTHOR
November 10, 2008 at 1:46 PM delete

Asyraf!

slmt berjaya dlm spm. buktikan kita kaum lelaki bukan lemah. ahaks! hehe

Reply
avatar
chmod
AUTHOR
November 10, 2008 at 5:57 PM delete

salam..
yahh!!!setuju dgn cikgu jawe....buktikan lelaki lebih hebat dari perempuan dalam pelajaran..yakin boleh..Malaysia boleh!!hehehe..well, gud luck Asyraf.make ur sis proud of you..k..

Reply
avatar
Eric.
AUTHOR
November 11, 2008 at 3:38 AM delete

salam.

oh.dik yah ?

haha. my family pun panggil eric with that nickname; dik yah

*ketawe guling2*

gudluck to your bro. and you too, of course. ameen ;)

Reply
avatar
November 11, 2008 at 4:12 AM delete

CT:
Kakak yang baik memang macam nih.. Hehe... Sama-sama dik! Terima kasih utk wish tu.

cikgu jawe:
wahwah, cikgu.. semangt sungguh.. nasib baik saya maintain cool. So, takpelah.. sila lah jadi lelaki yang terbaik.. ^_^ terima kasih sbb wish.

chmod:
Ini sorang lagi geng cikgu jawe ya~ Takpe-takpe. Memang lelaki perlu jadi lebih baik dari wanita pun. Kalau tak macam mana nak bimbing wanita kan? ^_^ terima kasih juga sebab wish pada adik saya..

Eric:
Nak panggil dik yah gak leh? kak yah farihah dah amik.. hehe.. Thanks eric. good luck to you too..

Reply
avatar
November 11, 2008 at 7:31 AM delete

all the best utk asyraf. semoga semangat perseteruan kamu dgn kak ina kamu ni membuahkan hasil yg best =) oh. dia dpt ye ainul? fuh. cayalah! ucap tahniah n all the best kat dia eh.

erk.. takyah la dtg russia. gi la tempat lain selagi ada pilihan tempat lain. *lariiiiii*

Reply
avatar
November 11, 2008 at 7:42 AM delete

ks:
terima kasih... insyallah akan disampaikan... ks, dia nak russia sebab russia je yang cepat dan pantas selain jordan ngan mesir. jordan memang dia dah out of list dah. mesir tu kira pilihan atas pagar je sbb dia kata lebih kurang sama mcm ainul. nak gak rusia biar lain dari ainul.. ntah apa-apa reason dia..

Reply
avatar
ABU LUQMAN
AUTHOR
November 11, 2008 at 12:45 PM delete

السـَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكاَتُهُ
Semoga berjaya dalam exam. Terima kasih atas sokongan- kini semua blog saya berwajah baru, silakan berkunjung ke abubasyir.blogspot.com, ardulmuqaddasah.blogspot.com, ibnuwalid.blogspot.com, abunusaircty.blogspot.com

Reply
avatar
November 12, 2008 at 2:10 AM delete

abu luqman:
wa'alaikumsalam... wahwah, banyaknyer blog.. sempat ke jaga semua..? =)

Reply
avatar
Powered by Blogger.

Text Widget

There was an error in this gadget

Contact Form

Name

Email *

Message *