Selamat Hari Raya Aidilfitri

Assalamualaikum



Saya nak ucap Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin kepada keluarga, kengkawan dan pengunjung blog nih.. Semoga kehadiran raya tahun ni memberi makna yang besar pada kita setelah tamatnya kita daripada graduate daripada universiti Ramadhan...

Plan raya tahun ni rasanya kita tutup rumah kot Raya Pertama.. Pergi rumah kawan-kawan dulu. Raya kedua pula raya kat MSD. Rumah terbuka Bayt D.R. masih dalam perbincangan.. Nanti-nantilah...

Insyallah, kalau tak ada aral, nanti saya upload gambar-gambar time raya dan cerita sikit suasana raya di Jordan.. Ni kali kedua saya beraya disini.. Harapnya menjadi senior, ketahanan diri makin kuat.. hehehe... OKlah... Selamat berhari Raya semua..!

4 comments

Fatehah | September 29, 2008 at 12:54 AM

Salam Aidilfitri..
ko sure dah terer masak2 ni..
hehehe..

arina | September 29, 2008 at 4:35 AM

selamat hari raye Ainul!
ecece.
ade org tu kuar gmbr kat surat khabar lah.
hehe.

buat rumah terbuke jgn lupe bgtau ek.
aku nk serang nih.
hue hue.

Pijah | September 29, 2008 at 4:48 AM

selamat hari raya kak arina.
mesti best kn raya kt jordan.
ceria2 selalu.
=)

Ainul Arina | September 29, 2008 at 2:05 PM

fatehah:

salam aidilfitri keatas ko jugak.. terer masak? erm, kena pikir dulu sblum kasi jawapan nih.. hehehe

arina:

selamat hari raya juga arina! gambar sapa ntah yang kuar pape tu.. hehe.. rumah terbuka masih in plan.. tak sure.. insyallah akn dikabor nnti..

pijah:
selamat hari raya pijah! boleh tahan juga la raya kat sini.. ^_^

Powered by Blogger.
There was an error in this gadget

Text Widget

Contact Form

Name

Email *

Message *

Popular Posts

Flickr Images